Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 22:10

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου έχει ως εξής: Στην περίπτωση που δήμαρχος εκλεγεί ο κ. Γιάννης Κόκουρας εκλέγονται οι: Γεώργιος Σακούτσιος με 647 σταυρούς, Χριστόφορος Κατσαρός 646, Γιώργος Γκάτσος 439 και Λάσκος Μανδηλάς 364. Αναπληρωματικός ο κ. Γιάννης Γκανάς με 272.
Από τον π. Δήμο Αμπελώνα οι Ανδρέας Γιαννόπουλος με 651 σταυρούς και Χρήστος Μάμμος με 490. Αναπληρωματική η κ. Κοτσοπούλου – Κουσιέρα Γιούλα με 349. (Ο κ. Λ. Μανδηλάς δεν εκλέγεται στην περίπτωση που δήμαρχος εκλεγεί ο κ. Στέλιος Ροντούλης γιατί τη θέση του παίρνει ο κ. Κόκουρας ως σύμβουλος).


Από την παράταξη του κ. Στέλιου Ροντούλη εκλέγονται οι: Ανδρέας Ξηρομερίσιος 533, Θανάσης Κάιβας με 490 σταυρούς, Βαγγέλης Ντέλλας 447, Ζαχαρακούλης Νίκος 417. Από τον π. Δήμο Αμπελώνα εκλέγονται οι Βάια (Βάνα) Τσαπραλή με 341 σταυρούς και ο κ. Θεόδωρος Λάππας με 337. Αναπληρωματικοί οι Σπύρος Γκατζούλης με 333 και Κώστας Μηλιώνης με 317. (Ο κ. Νίκος Ζαχαρακούλης δεν εκλέγεται στην περίπτωση που δήμαρχος εκλεγεί ο κ. Γιάννης Κόκουρας αφού τη θέση του παίρνει ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Στέλιος Ροντούλης).
Από την παράταξη του Σάμερ Αθανασίου Αμάρι εκλέγονται ο κ. Αμάρι ως επικεφαλής του συνδυασμού του και οι Απόστολος Γκανάτσιος 722 σταυροί, Δημήτρης Ζώης 524, Θανάσης Αβδουλάς 342. Αναπληρωματικός η κ. Αγλαϊα Εξάρχου 333, από τον Τύρναβο και Νταβαρούκας Βασίλειος με 493 σταυρούς,  Ντίνος Κέντρας με 320 από τον πρώην Δήμο Αμπελώνα. Αναπληρωματικός ο κ. Θωμάς Κόμπος 290.
Από την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Τυρνάβου εκλέγονται πέντε δημοτικοί σύμβουλοι: Ο κ. Π. Σαρχώσης ως επικεφαλής και οι Χρήστος Τσιόπας με 406 σταυρούς και Φανή Μπίλιου –Λαγκιόλη με 330, από τον Τύρναβο και από τον π. Δήμο Αμπελώνα Γιώργος Κουτσοδήμος με 382 σταυρούς και Κώστας Χρυσοβέργης με 301. Αναπληρωματική η κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη 269.
Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι ο επικεφαλής κ. Στέλιος Χατζηκράχτης, ο Στέλιος Τσικριτσής με 483 σταυρούς και ο Νίκος Μπαντόγιας με 325 και από τον π. Δήμο Αμπελώνα η κ. Διαμάντω Μπάσμπα με 363. Αναπληρωματικός ο Γιώργος Σακοράφας με 254.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass