Η Αλεξανδρίδου στηρίζει Αγγελάκα ο Γκουντάρας μιλά για συναλλαγή!

ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 16:00
Μετά τον Γρ. Καλαγιά και η Βάσω Αλεξανδρίδου παρέχει στήριξη στον Ιωάν. Αγγελάκα Μετά τον Γρ. Καλαγιά και η Βάσω Αλεξανδρίδου παρέχει στήριξη στον Ιωάν. Αγγελάκα

Φορτίζεται έντονα το προεκλογικό κλίμα στην Αγιά, δύο μόνο 24ωρα πριν τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. Κι ενώ σήμερα οι δύο «μονομάχοι» του β’ γύρου απευθύνονται για τελευταία φορά δημόσια στους πολίτες, χθες υπήρξαν πολιτικές κινήσεις και δηλώσεις, που προκαλούν εντύπωση και πιθανότητα θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μετά τη στήριξη, που με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου, έδωσε ο Γρηγόρης Καλαγιάς, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δώτιο Πεδίο», προς τον Γιάννη Αγγελάκα, χθες αργά το απόγευμα προέκυψε και η στήριξη της Βάσως Αλεξανδρίδου.

Ενέργεια που προκάλεσε την αντίδραση του Αντώνη Γκουντάρα, ο οποίος σε δήλωσή του κάνει λόγο για «ανίερες συμμαχίες» αλλά και «φαινόμενα που υποκρύπτουν συναλλαγή».

Πιο αναλυτικά:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ - ΑΓΓΕΛΑΚΑ

Η κ. Αλεξανδρίδου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Μπορούμε», είχε συνάντηση με τον κ. Γιάννη Αγγελάκα υποψήφιο δήμαρχο και αντίπαλο την προσεχή Κυριακή του Αντώνη Γκουντάρα, όπου συζητήθηκε η αναγκαιότητα συμπόρευσης με κοινό στόχο ν’ αλλάξει χέρια ο Δήμος μετά από εννιά χρόνια και πλέον θητείας του νυν δημάρχου.

Στην κοινή τους δήλωση αναφέρουν: «Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Αγιάς, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Συνεργασία για εμάς σημαίνει σκληρή δουλειά με αποτελέσματα. Μας ενώνει η επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο για τους συμπολίτες μας και τον τόπο μας. Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους την ερχόμενη Κυριακή τον Γιάννη Αγγελάκα ως δήμαρχο Αγιάς. Ενωμένοι μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο Αγιάς σε μια Νέα Εποχή».

Όπως μας ανέφεραν συνεργάτες των δύο «Γιάννης Αγγελάκας και Βάσω Αλεξανδρίδου συνεργάζονται για την Αγιά του αύριο». Είναι έτοιμοι, λένε, «να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του κόσμου ν’ αλλάξει ο Δήμος Αγιάς και να υπάρξει ευημερία και ανάπτυξη». Υποστηρίζουν δε, πως «με αυτή τη συνεργασία για πρώτη φορά διαφαίνεται η ελπίδα να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο, να ξημερώσει μια νέα ημέρα για τον Δήμο Αγιάς, μακριά», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν «από τη μετριότητα στην οποία οδήγησε τον Δήμο ο απερχόμενος δήμαρχος».

ΟΜΙΛΙΕΣ

Απόψε, για τις 9 το βράδυ, έχει προγραμματιστεί η τελική ανοιχτή προεκλογική ομιλία του κ. Γιάννη Αγγελάκα στον κεντρικό πεζόδρομο της Αγιάς, παρουσία μάλιστα των Γρ. Καλαγιά και Βάσως Αλεξανδρίδου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας ολοκληρώνει κι αυτός την προεκλογική περίοδο με μια πολιτική εκδήλωση συζήτησης για το μέλλον της Αγιάς με φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 8:30 το βράδυ στο Κτήμα Νεφέλη (2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου), στην οποία έχουν κληθεί εκπρόσωποι όλων των θεσμικών φορέων της περιοχής, αλλά και πολίτες που θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις στον κ. Γκουντάρα, ο οποίος θα απαντήσει για όλους και για όλα.

ΑΝΤ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ: ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

Αργά το βράδυ ο δήμαρχος Αγιάς και υποψήφιος κ. Αντώνης Γκουντάρας με δήλωσή του κάνει λόγο για «ανίερες συμμαχίες με στόχο την αρπαγή της εξουσίας αλλά και φαινόμενα που υποκρύπτουν συναλλαγή».

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Φαινόμενα που υποκρύπτουν συναλλαγή, πρωτόγνωρα για τα ήθη της αυτοδιοίκησης εμφανίζονται στον Δήμο Αγιάς. Ανίερες συμμαχίες με στόχο την αρπαγή της εξουσίας, στην οποία φαίνεται πως στηρίζονται αρκετά συμφέροντα.

Κι ενώ οι επικεφαλής των παρατάξεων με διαμετρικά αντίθετες προγραμματικές θέσεις, βρίσκουν κοινό τόπο συναλλαγής, οι πολίτες του Δήμου Αγιάς έχουν άλλη στάση. Συνεργάζονται με τη δημοτική αρχή άριστα σε όλα τα ζητήματα.

Το έδειξαν άλλωστε με το μεγάλο ποσοστό της ΠΑΔΗΚ την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Αυτό το μεγάλο ποσοστό και το πλατύ λαϊκό ρεύμα που διαμορφώθηκε, φαίνεται πως τρόμαξε πολλούς που έραβαν κουστούμια δημάρχων και αντιδημάρχων. Τώρα συνασπίζονται σε μια απέλπιδα προσπάθεια να «σώσουν την παρτίδα».

Υπολογίζουν ωστόσο χωρίς τον ξενοδόχο. Τον κόσμο της Αγιάς που καταλαβαίνει. Ποιος μπορεί. Ποιος ήταν και είναι δίπλα τους σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ποιος έχει ήθος και αξιοπρέπεια.

Στην κρίση του κόσμου της Αγιάς παραδίδουμε όλες τις απόπειρες συναλλαγής. Την Κυριακή ο κόσμος θα απαντήσει μια και καλή σ’ όλες τις ανίερες συμμαχίες.

Είμαστε υπέρ των συνεργασιών και το αποδείξαμε, είμαστε κατά των συναλλαγών, όπως και οι πολίτες και θα το αποδείξουμε.

Ας περιμένουν…».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass