«Ψήφος κατά συνείδηση, καμία προεκλογική συνεννόηση…»

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΕΡ ΑΘ. ΑΜΑΡΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 15:22

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες και θέσεις που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα εξέδωσε χθες η δημοτική παράταξη Τυρνάβου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Σάμερ – Αθανάσιο Αμάρι.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Ο συνδυασμός «Η Πόλη Που Θέλουμε» συγκροτήθηκε ως μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς και στηρίξεις, δίνοντας έμφαση στις αξίες και δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής και τον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο μας, ο συνδυασμός μας δηλώνει ότι:

Σαν πραγματικά δημοκρατικός συνδυασμός που ασπάζεται την αξία της ελεύθερης βούλησης, θεωρούμε ότι οι συμπολίτες μας έχουν γνώση της ιστορίας του Δήμου μας και συναίσθηση της κρίσιμης απόφασής τους.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός θα επιλέξει για Δήμαρχο τον καλύτερο και η κανονικότητα θα επιστρέψει στον Δήμο μας, ο οποίος έχει πέσει σε τέλμα την τελευταία πενταετία. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι ο νέος Δήμαρχος δεν θα είναι των μακετών αλλά των πράξεων. Δεν θα συμμετέχουμε σε καμία συνάντηση με κάποιον από τους υποψηφίους πριν την Κυριακή και δεν θα δεχτούμε κανένα παζάρι ανταλλαγμάτων.

Άλλωστε, όπως δηλώσαμε και προεκλογικά, είμαστε «ψυχή τε και σώματι» να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε ο Δήμος να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και προβολής, προκειμένου όλοι μαζί να φτιάξουμε την Πόλη που Θέλουμε.

Θα επιδιώξουμε προγραμματική συνεργασία με συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον δήμαρχο που ο λαός θα επιλέξει μετά τις εκλογές, με καθαρούς όρους, που θα είναι γνωστοί σε όλους.

Ευχόμαστε ο πολιτικός πολιτισμός να επικρατήσει μέχρι το τέλος και καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής σύμφωνα με τη συνείδησή τους και τις αρχές του συνδυασμού μας».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass