Λαϊκή αντιπολίτευση η «ΛΑ.ΣΥ.» στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 15:32

Με μια λιτή αλλά ουσιαστική ανακοίνωση η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου, μετά το αποτέλεσμα της περασμένη Κυριακής, σημειώνει:

«Ο συνδυασμός της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Τυρνάβου με επικεφαλής τον Στέλιο Χατζηκράχτη (φωτ.) που στηρίχτηκε από το ΚΚΕ και άλλους αγωνιστές που συμπορεύτηκαν μαζί, χαιρετίζει όλους και όλες που επέλεξαν και στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες κομματικής πόλωσης.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας γιατί ισχυροποιούνται οι παρατάξεις που υποστηρίζουν αντιλαϊκές πολιτικές.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, θα αναδεικνύουμε τα προβλήματα και θα αγωνιζόμαστε για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Θα είμαστε η λαϊκή αντιπολίτευση στον Δήμο μας.

Καλούμε τους ψηφοφόρους που αντιστάθηκαν σε ρουσφέτια, σε εκβιασμούς και σε εξαγορές συνειδήσεων να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να εκφράσουν την αντίθεσή τους και στους δύο υποψήφιους δημάρχους ρίχνοντας στον δεύτερο γύρο λευκό ή άκυρο».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass