«Την Κυριακή γεννιέται ο νέος Δήμος Τυρνάβου»

ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 22:18

Με μια δυναμική παρουσία μπροστά σε ένα παθιασμένο κοινό, ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Ροντούλης μιλώντας σε μια μεγάλη συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, ολοκλήρωσε την προεκλογική καμπάνια του συνδυασμού του «Δράση Πολιτών» για τις αυριανές επαναληπτικές δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Ροντούλης ενθουσίασε με τον λόγο του προσδίδοντας διαστάσεις ιστορικού βάθους στην επερχόμενη εκλογική επικράτηση.

Χαρακτηριστικά, υποστήριξε: «Ζούμε ιστορικές στιγμές. Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής θα κρίνει το μέλλον του τόπου μας για την επόμενη δεκαετία. Υπό το πνεύμα αυτό, μπορεί να ειπωθεί ότι την Κυριακή γεννιέται ο νέος Δήμος Τυρνάβου. Ένας Δήμος στον οποίο θα αξίζει κανείς να ζει και να εγκαθιστά την οικογένειά του».

Στη συνέχεια, ο κ. Ροντούλης ζήτησε από τους δημότες «να εμπιστευθούν τη «Δράση Πολιτών» και να την αναδείξουν ως την επόμενη δημοτική αρχή, έτσι ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί τα δύσκολα θέματα που αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση θα βρεθούν μπροστά μας. Η «Δράση Πολιτών» διαθέτει την εμπειρία, την ετοιμότητα, την οξυδέρκεια και την αποφασιστικότητα που απαιτείται, για να προασπίσει τα θεμελιακά συμφέροντα των Τυρναβιτών απέναντι στις αντιξοότητες των καιρών».

Επιπρόσθετα, τονίστηκε από τον κ. Ροντούλη η ανάγκη συνθέσεων, συναντιλήψεων και συνεργειών, εντός του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, «για να σταλεί σε όλους το μήνυμα της τυρναβίτικης ενότητας. Είμαστε αποφασισμένοι σεμνά και ταπεινά, να λειτουργούμε ως οι εγγυητές του κοινού τόπου σύγκλησης μεταξύ όλων των τοπικών αυτοδιοικητικών οντοτήτων, πάντα προς όφελος όλων των πολιτών και χωρίς την διχαστική παλαιοκομματική αντίληψη των πραγμάτων», είπε.

Και ο υπ. δήμαρχος κατέληξε: «Θέλουμε να κάνουμε τον Τύρναβο πρότυπο Πόλο Αγροτικής Ανάπτυξης. Θέλουμε να κάνουμε τον Τύρναβο εξωστρεφή, για να ανασάνουν οικονομικά οι Επιχειρήσεις μας. Θέλουμε να παραμένουν οι Νέοι μας στα πατρογονικά τους εδάφη και να μην φεύγουν στο εξωτερικό. Θέλουμε οι Ηλικιωμένοι να αισθάνονται ασφαλείς και χρήσιμοι στην κοινωνία. Θέλουμε να κατακτηθεί πλήρως η προσβασιμότητα για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες. Θέλουμε ένα καθαρό και υγιεινό Περιβάλλον. Θέλουμε να αναζωογονήσουμε τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τις δομές της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Θέλουμε να διαφυλάξουμε τους φυσικούς μας πόρους και ιδιαίτερα το Νερό. Θέλουμε και οι κάτοικοι των χωριών μας να απολαμβάνουν μια ποιοτική προσφορά δημοτικών υπηρεσιών, για να μην αισθάνονται πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Θέλουμε τα σχολεία μας να είναι καθαρά, όμορφα και με τον αναγκαίο παιδαγωγικό εξοπλισμό. Θέλουμε οι βιβλιοθήκες μας να γίνουν κέντρα γνώσης, διαλόγου και δημιουργικής απασχόλησης».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass