Ο Ι. Κόκουρας νέος δήμαρχος Τυρνάβου

«Παλέψαμε τίμια, ήρεμα με αρχές και ήθος και πετύχαμε», δήλωσε στην «Ε», ενώ συγχάρηκε τον Στ. Ροντούλη για τον τίμιο αγώνα που έκανε

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 15:32

Ο κ. Γιάννης Κόκουρας είναι ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου, που θα αναλάβει για την επόμενη 4ετία (αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου), στη θέση του απερχόμενου δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση. Ο κ. Κόκουρας εξελέγη δήμαρχος στη χθεσινή επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση απέναντι στον κ. Στέλιο Ροντούλη.

Η διαφορά των δύο ανδρών φάνηκε από τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα χθες το βράδυ και η νίκη ήταν ξεκάθαρη από την αρχή της καταμέτρησης. Ωστόσο, οι υποψήφιοι και τα στελέχη των συνδυασμών κράτησαν χαμηλούς τόνους.

Από τις 8 το βράδυ έξω από το εκλογικό κέντρο του κ. Κόκουρα συγκεντρώθηκαν δεκάδες συνδημότες, οι οποίοι επευφημούσαν τον νέο δήμαρχο. Ο κ. Κόκουρας στη συνέχεια μιλώντας προς το πλήθος, τους ευχαρίστησε για τον τίμιο αγώνα που ενωμένοι έκαναν.

Αμέσως μετά μιλώντας στην «Ε» ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας τόνισε: «Στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Οπως την πρώτη Κυριακή έτσι τώρα ο λαός μάς εξέλεξε πρώτους και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και εκείνους που δεν μας ψήφισαν αλλά συμμετείχαν στην όλη εκλογική διαδικασία, η οποία ήταν μια γιορτή της Δημοκρατίας. Καθώς επίσης όλους τους συνυποψήφιους και όλους τους άλλους συνδυασμούς για τον τίμιο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε όλοι.

Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους 94 ήρωες που κατεβήκαμε όλοι μαζί στο συνδυασμό. Πραγματικά παλέψαμε τίμια, ήρεμα με αρχές και ήθος και όποιος εργάζεται σωστά έχει το τελικό αποτέλεσμα της νίκης».

Απαντώντας σε ερώτηση για αν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ο κ. Κόκουρας απάντησε: «Σήμερα έχουμε δικαίωμα να γιορτάσουμε σεμνά και ανθρώπινα. Από αύριο όμως ξεκινά η επόμενη ημέρα στον Δήμο Τυρνάβου και είναι η μέρα της συνεργασίας. Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών να έρθουμε σε επαφή με τις άλλες παρατάξεις για να δούμε πώς μπορούμε να βρούμε τον κοινό δρόμο ώστε να πορευτούμε όλοι μαζί για την επομένη μέρα του Δήμου Τυρνάβου…».

Τέλος, ο κ. Κόκουρας απαντώντας σε άλλη ερώτηση της «Ε» για το πώς σχολιάζει την παρουσία του συνυποψήφιου του για τη δημαρχία κ. Στέλιου Ροντούλη σημείωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κ. Ροντούλη γιατί έδωσε έναν τίμιο αγώνα. Κι εκείνος αγωνίστηκε με τους συνεργάτες του όπως αγωνιστήκαμε κι εμείς. Ωστόσο οι δημότες του Δήμου Τυρνάβου αποφάσισαν να εκλέξουν εμάς ως νέα Δημοτική αρχή και τους ευχαριστούμε και πάλι».

Στη συνέχεια, ο νέος δήμαρχος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μάρθα Αλεξανδρή και στελέχη του συνδυασμού επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Τυρνάβου και είχαν συνάντηση με τους διευθυντές κ. Πέτρο Οντούλη και Μαρία Γρηγοριάδου καθώς και εργαζόμενους και τους ευχαρίστησαν για την άψογη διεξαγωγή των εκλογικών διαδικασιών των δύο Κυριακών.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Ροντούλης μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών τόνισε στην «Ε»: «Ευχαριστώ τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν τη "Δράση Πολιτών" με την ψήφο τους. Συγχαίρω τον κ. Κόκουρα για την εκλογή του και του εύχομαι καλή πορεία.

Θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα καταθέτουμε τις απόψεις μας με γνώμονα το καλό των δημοτών και μόνο».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass