Στον Μητροπολίτη ο νέος δήμαρχος Γ. Μανώλης

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2019 15:54

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε o νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην αξιοποίηση της Κοιλάδας Τεμπών και το προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής όπου «συναντιούνται» τόσο το θρησκευτικό όσο και το ιστορικό και φυσικό στοιχείο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην αξιοποίηση του παλιού Επισκοπείου Πλαταμώνος και Λυκοστομίου στην ιστορική κοινότητα Αμπελακίων και στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο περαιτέρω αξιοποίησής του. Ο κ. Μανώλης ανέλυσε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη τα σχέδιά του για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στον Δήμο Τεμπών, σε μια περιοχή με πολλά μοναστήρια και αξιόλογα εκκλησιαστικά μνημεία. Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Μανώλη αγαστή συνεργασία, ευλογημένη και επιτυχημένη θητεία στον Δήμο Τεμπών».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass