Θανάσης Μαμάκος: Ευχαριστώ για την πρωτιά

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2019 22:07

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις χιλιάδες των συμπολιτών μας, που με την ψήφο τους με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο. Η ψήφος τους αυτή δεν είναι απλά η μέγιστη τιμή προς το πρόσωπό μου, αλλά και η μέγιστη υποχρέωση που έχω πλέον απέναντί τους».

Με αυτά τα λόγια ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος σχολιάζει την εκλογική πρωτιά που πέτυχε στις πρόσφατες εκλογές και αναφέρεται στην επόμενη μέρα του Δημοτικού Συμβουλίου: «Με σχέδιο, σοβαρότητα και εποικοδομητικό λόγο, έχοντας ως στόχο τη σύνθεση, τη συναίνεση και τη συνεργασία -κάτι που έχω κάνει πράξη μέχρι σήμερα σε ολόκληρη την πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση- θα προσπαθήσω να συμβάλω στην πρόοδο του Δήμου Λαρισαίων, μαζί με τους άξιους συμβούλους της παράταξής μας, αλλά και των υπολοίπων παρατάξεων. Οι Λαρισαίοι πολίτες εκφράστηκαν, μέσα από την εκλογική διαδικασία, επικροτώντας, σε μεγαλύτερο ποσοστό, την αυτοδιοικητική πρόταση του κ. Καλογιάννη. Ο νέος εκλογικός νόμος είναι αυτός που επιβάλλει το αυτονόητο, δηλαδή τη συνεργασία σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα, λοιπόν, στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς όλους μας, ωστόσο το μείζον είναι η Λάρισα να βαδίσει σε μια νέα εποχή σε όλους τους τομείς».

ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ

Το αξιοσημείωτο με τον εκ Γιάννουλης δικηγόρο είναι ότι σε κάθε εκλογική μάχη διπλασιάζει τις ψήφους που λαμβάνει, προφανώς διότι η παρουσία του εκτιμάται από τους συμπολίτες. Το 2010 ο Θαν. Μαμάκος έλαβε 869 ψήφους, το 2014 με την παράταξη του Κ. Τζανακούλη 1.705 και το 2019 με την παράταξη της Ρένας Καραλαριώτου 3.662. Στις κοινότητες Γιάννουλης-Φαλάνης-Κοιλάδας πήρε 1.100 σταυρούς και στο κεντρικό ψηφοδέλτιο 2.562. Δικαιωματικά λοιπόν ο πρώην δήμαρχος Γιάννουλης προάγεται σε Νο2 της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» και θα κληθεί να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος της αντιπολίτευσης στη δημοτική αρχή του Απ. Καλογιάννη.

 

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass