Έπεσαν οι υπογραφές για την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης στους Αγίους Σαράντα

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2015 11:12

Yπογράφηκε προ ημερών η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «3/15 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ», προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, μεταξύ της ΔΕΥΑ Λάρισας και της ΤΕΜΚΑΤ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΕ. Εκ μέρους της ΔΕΥΑΛ υπέγραψε ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου Θεόδωρος Καφφές και εκ μέρους της αναδόχου ο διευθύνων σύμβουλος της, Αθανάσιος Μπεχλιβάνης.

  Το έργο περιλαμβάνεται  σε σειρά έργων που έχει ξεκινήσει η ΔΕΥΑΛ και αφορά την αντικατάσταση παλιών αγωγών ύδρευσης  με αγωγούς νέας τεχνολογίας από πολυαιθυλένιο τρίτης γενιάς. Τα άλλα έργα που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και έχουν παρόμοιο αντικείμενο είναι τα:

«2/15 Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης Κουλουρίου» το οποίο θα επαναδημοπρατηθεί τέλος Αυγούστου.

«5/15 Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης Χαραυγής» για το οποίο θα υπογραφεί άμεσα η σύμβαση.

«4/15 Αντικατάσταση χαλυβδοσωλήνων»  στις οδούς Θεοφράστου και Κοζάνης με αγωγούς από ελατό χυτοσίδηρο για το οποίο υπογράφηκε η σύμβαση την 7-7-15.

«2/13 Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης» το οποίο ήδη εκτελείται στην περιοχή του Σταθμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ "Όλα αυτά τα έργα (και άλλα που θα ξεκινήσουν στο μέλλον) χρηματοδοτούνται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Λάρισας. Το έργο των Αγ. Σαράντα περιλαμβάνει σε πρώτη φάση την περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών 31ης Αυγούστου, Αεροδρομίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, Νικηταρά, 25ης Μαρτίου. Αργότερα θα γίνει αντικατάσταση των παλιών αγωγών στο υπόλοιπο της συνοικίας.  Οι αγωγοί θα κατασκευαστούν χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην υδροδότηση των κτιρίων της περιοχής. Εφόσον απαιτηθεί θα κατασκευαστεί και ορατό δίκτυο, για προσωρινή υδροδότηση, έως την ολοκλήρωση του νέου δικτύου.   Τα  παλαιά δίκτυα θα καταργηθούν και θα απομονωθούν.

Στο έργο συμπεριλήφθηκαν εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, σε όλους του δρόμους του προαναφερόμενου τμήματος" καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass