Αδειασε χθες η Λάρισα, γέμισαν τα παράλια

Την πρώτη ζεστή Κυριακή του καλοκαιριού

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 18:14
 Άδειοι χθες οι δρόμοι και οι πεζόδρομοι της Λάρισας Άδειοι χθες οι δρόμοι και οι πεζόδρομοι της Λάρισας

Η πρώτη μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού για τους Λαρισαίους και χθες Κυριακή η εικόνα στο κέντρο της Λάρισας έδειχνε μια πόλη σχεδόν ερημική με τη θερμοκρασία στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν ερημική γιατί υπήρξαν κι εκείνοι οι οποίοι... αντέχουν στις θερμοκρασίες και περιμένουν να έρθουν ίσως τα 40άρια για να πάρουν τον δρόμο κι αυτοί προς τα παράλια.
Καφετέριες, τσιπουράδικα και άλλα είδη εστίασης ήταν ανοιχτά, με λιγοστούς όμως θαμώνες να απολαμβάνουν την ηρεμία που προσέφερε χθες η θεσσαλική πρωτεύουσα σε αντίθεση με τα παράλιά της.
Ωστόσο η έξοδος των Λαρισαίων, από την πλευρά των Τεμπών αλλά και από την περιοχή της Αγιάς ήταν χωρίς προβλήματα εκτός στιγμιαίων εξαιρέσεων, τόσο για εκείνους που διάλεξαν τις σήραγγες και τον αυτοκινητόδρομο, όσο και εκείνους που επέλεξαν για να κατευθυνθούν μέσα από την Κοιλάδα των Τεμπών. Οι Λαρισαίοι και οι κάτοικοι του νομού γενικότερα ξεχύθηκαν στα παράλια του νομού και της Πιερίας. Τα παράλια του Δήμου Αγιάς κατέκλυσαν επίσης χιλιάδες Λαρισαίοι απολαμβάνοντας την πρώτη ζεστή Κυριακή του φετινού Καλοκαιριού. Άλλωστε χιλιάδες είναι οι Λαρισαίοι που διαθέτουν εξοχικά στα Μεσάγγαλα, Καστρί – Λουτρό, ή πιο κοσμοπολίτικα στον Πλαταμώνα και την Πιερία γενικότερα, αλλά και στα άλλα παράλια του νομού όπως η Βελίκα, η Σωτηρίτσα, ο Αγιόκαμπος και η Κουτσουπιά, το Στόμιο το Κόκκινο Νερό κ.α.
Τόσο το πρωί στην έξοδο, όσο και τις απογευματινές και βραδινές ώρες κατά την επιστροφή σημαντική ήταν η παρουσία στης Αστυνομίας Λάρισας με στελέχη και περιπολικά και όπου χρειάζονταν γίνονταν παρεμβάσεις για μην υπάρχουν μποτιλιαρίσματα και κυρίως να μην υπάρξουν ατυχήματα στους δρόμους.

Του Κώστα Τσόλα

Φωτ.: Β. Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass