Συναίνεση για προοδευτικές αλλαγές

ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 15:49

Πρόσκληση για τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, που αποτελεί «ιστορική συνέχεια της προοδευτικής παράταξης που προώθησε τις μεγάλες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές στη χώρα, του Χαρ. Τρικούπη, του Ελ. Βενιζέλου, του Νικ. Πλαστήρα του Γ. Παπανδρέου και του Α. Παπανδρέου» απηύθυνε χθες ο πρώην υπουργός Φίλ. Σαχινίδης με αφορμή την προκήρυξη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Με γραπτή δήλωσή του ανακοινώνει την απόφασή του να συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής στον νομό Λάρισας υπενθυμίζοντας την παρουσία του σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα, και τις συγκρούσεις του «με τις δυνάμεις της αδράνειας, μέσα και έξω από τη Βουλή, στα Eurogroup αλλά και σε συναντήσεις με Αρχηγούς Κρατών ή Κυβερνήσεων και συναδέλφους υπουργούς Οικονομικών ή σε συζητήσεις σε διεθνείς δεξαμενές σκέψης υπερασπίστηκα σταθερά τις απόψεις μου.

* Oτι χρειάζονται συναινέσεις και συνεννοήσεις για να προωθήσουμε ως χώρα μεγάλες προοδευτικές αλλαγές και να βγούμε οριστικά και με ασφάλεια από την κρίση.

* Oτι η Ελλάδα πρέπει να βασιστεί σε ένα έμπειρο και με ισχυρή βούληση πολιτικό δυναμικό που επιθυμεί να αναλάβει την πρωτοβουλία για να προωθήσει αυτές τις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές».

Ο ν. Λάρισας, καταλήγει «χρειάζεται έργα υποδομής μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και πολλές ιδιωτικές επενδύσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας για να αναπληρωθεί η παραγωγική βάση που χάθηκε εξαιτίας της αποεπένδυσης και για να ανακάμψει η τοπική οικονομία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass