Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Φάρσαλα

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 15:26

"Απόβαση" στην ιστορική πόλη του μυθικού Αχιλλέα, θα κάνει η περίφημη και πολυβραβευμένη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιου, σε συνεργασία με το παγκόσμιο Δίκτυο 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και τον πρόεδρό του κ. Κων/νο Σκριάπα, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 9.30 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, με την παράκληση των διοργανωτών όσοι θέλουν να προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, από τις τοπικές επιχειρήσεις, για να στηριχθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης των Φαρσάλων.

Οι φετινές μεγάλες συναυλίες της περίφημης αυτής μπάντας, τις οποίες σπάνια συναντά κανείς, θα είναι, όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή Ελληνική Μουσική και θα μας ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου και της δεκαετίας του 1960, μέσα από εξαιρετική μουσική, τραγούδι, εικόνες, χορογραφίες, νοσταλγία και έντονα συναισθήματα, με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών-σολίστ.

Πρόκειται για τη μία από τις τρεις συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής, που θα διοργανωθούν και φέτος σε όλη τη Θεσσαλία, με πρωτοβουλία του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και συνδιοργανωτή τον Δήμο Φαρσάλων. Οι άλλες δύο συναυλίες θα γίνουν στον Βόλο και στα Τρίκαλα.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της 40μελούς μπάντας του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, που θα έλθει στα Φάρσαλα με τους καλύτερους σολίστες της, έχει ο ακούραστος και ευρηματικός Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης (ΠΝ), που έχει απογειώσει την καλή φήμη της Μπάντας τα τελευταία χρόνια, κατατάσσεται, πλέον, στις καλύτερες της Ευρωπαϊκής ηπείρου καθώς προσκαλείται για εμφανίσεις σε όλη την υφήλιο, διαφημίζοντας την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, μέσα από τη μουσική. Σολίστ: Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος) Χορογραφίες: Βάσω Τηλιοπούλου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass