Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκκίνηση από τα Φάρσαλα για τη Μαρία Γαλλιού

ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 15:36

Από την επαρχία Φαρσάλων άρχισε την προεκλογική της εκστρατεία η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Μαρία Γαλλιού.

Τα Φάρσαλα και η επαρχία τους είναι η… δεύτερη πατρίδα της κ. Γαλλιού αφού από εκεί κατάγεται ο σύζυγός της Νίκος Πουλαράκης και τα τρία της παιδιά. Επέλεξε έτσι σε μια κίνηση με έντονο συμβολικό χαρακτήρα να ξεκινήσει από «δικά» της χωριά, αντλώντας παράλληλα δύναμη για τη συνέχεια.

Ανάλογη ήταν και η υποδοχή των κατοίκων, αφού τους επισκέφτηκε η «δική τους Μαρία», με πολυπληθή ακροατήρια να την ακούν και να τους ακούει με προσοχή και στο τέλος να της χαρίζουν δυνατά και παρατεταμένα χειροκροτήματα. Η Μαρία γνωρίζει σε βάθος και με λεπτομέρεια τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους των Φαρσάλων, ενώ και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν είναι διάττων αστέρας που περνάει από τα Φάρσαλα κάθε τέσσερα χρόνια μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

 Η συζήτηση επικεντρώθηκε ενόψει της αλωνιστικής περιόδου στην τιμή των αγροτικών προϊόντων και στους τρόπους στήριξης των αγροτικών παραγωγών, καθώς και στην αδήριτη ανάγκη η νέα γενιά να στελεχώσει τον πρωτογενή τομέα με χρήση νέων τεχνολογιών. Όπως σχολίαζαν άλλωστε κάτοικοι «η Μαρία είναι δικό μας κορίτσι, μας ξέρει, την ξέρουμε και ξέρει και τα προβλήματά μας. Στηρίζοντάς την, βοηθάμε όλη την επαρχία Φαρσάλων».

Σχετικά Άρθρα