Νέος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας ο Ιωάν. Σκόκας

* ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Τ. ΤΣΙΑΠΛΕ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 19:00

Νέος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, εξελέγη ο Ιωάννης Σκόκας, με ομόφωνη απόφαση του 19μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΛ, η οποία πάρθηκε κατά τη συνεδρίασή του την περασμένη Δευτέρα.

Το θέμα ανάδειξης νέου προέδρου προέκυψε λόγω της παραίτησης του απερχόμενου προέδρου του Εργατικού Κέντρου, Τάσου Τσιαπλέ, με την ανάληψη των καθηκόντων του ως επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Ο Ιωάν. Σκόκας είναι μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, για τέταρτη συνεχόμενη θητεία, στο πλαίσιο της οποίας έχει διατελέσει και οργανωτικός γραμματέας.

Για τα νέα του καθήκοντα δήλωσε στην «Ε»: «Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας έχει μια μακρά πορεία αγώνων για τα προβλήματα και τα δίκαια των εργαζομένων και του λαού της περιοχής μας, πάντα από το μετερίζι του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ.

Σε αυτό τον δρόμο συνεχίζουμε, εντείνοντας την προσπάθειά μας για να ριζώσει η οργάνωση και η συλλογική δράση, σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο, για την ανασύνταξη του εργατικού και λαϊκού κινήματος ,για να δυναμώσουν οι αγώνες ενάντια στη βαρβαρότητα της ταξικής εκμετάλλευσης και των ιμπεριαλιστικών πολέμων, για τη συνολική ανατροπή της».

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass