Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Υποδομές και δημόσια ασφάλεια προϋποθέσεις για την ανάπτυξη»

Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΣΕ ΑΙΓΑΝΗ, ΣΤΟΜΙΟ, ΟΜΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2019 15:20

Στην Αιγάνη, το Στόμιο, το Ομόλιο και την Καρίτσα βρέθηκε ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου είχε σειρά επαφών με φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, επισημαίνοντας:

«Εδώ και δύο χρόνια, ο κ. Σπίρτζης κρύφτηκε πίσω από τις μελέτες και επέδειξε πλήρη αδράνεια στο κορυφαίο για την οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής θέμα του συγκοινωνιακού κόμβου και της σήμανσης στον οδικό άξονα Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά, με την Κυβέρνηση να αδιαφορεί προκλητικά. Παρά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, που άσκησα προσωπικά, και την κραυγή αγωνίας τοπικών φορέων, κανείς τους δεν απολογήθηκε για τον οδικό αποκλεισμό των Δήμων Τεμπών και Αγιάς, ιδιαίτερα των παραλίων, ούτε προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα».

Προσθέτως, ο Λαρισαίος πολιτικός, ερωτηθείς για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη περί στοχευμένων προσλήψεων στο Δημόσιο, σημείωσε:

«Θα προχωρήσουμε σε προσλήψεις στην Υγεία, την Παιδεία -ξεκινώντας από την Ειδική Αγωγή- και την Αστυνομία. Εν αντιθέσει με τον κ. Τσίπρα, που τάζει προσλήψεις, χωρίς κριτήρια, προκειμένου να συντηρήσει το κομματικό του κοινό, εμείς θα προσλάβουμε προσωπικό, εκεί όπου υπάρχουν πραγματικά ανάγκες, βάζοντας τέλος στην πελατειακή λογική του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, όσον αφορά στο θέμα της δημόσιας ασφάλειας, το οποίο έθεσαν, επίσης, οι πολίτες, ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ τόνισε:

«Όπως και η αναβάθμιση του συνόλου των υποδομών της χώρας, η δημόσια ασφάλεια αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη.

Θα βάλουμε τέλος στην ανομία, ξεκινώντας από το άσυλο. Αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι τα Πανεπιστήμια θα αντιμετωπίζονται, όπως οι υπόλοιποι δημόσιοι χώροι. Στόχος της επόμενης κυβέρνησης είναι να εμπεδώσει το αίσθημα της ασφάλειας και της ελευθερίας σε όλη την επικράτεια».

Σχετικά Άρθρα