Εξι οι υποψήφιοι βουλευτές στη Λάρισα με το «MέΡΑ 25» του Γ. Βαρουφάκη

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2019 22:02

Με έξι Λαρισαίους «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη στον νομό Λάρισας, για τις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αυτοί είναι οι: Νικολόπουλος Οδυσσέας, χημικός μηχανικός, υπάλληλος στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλίας,

Φοινικιάδης Μιχαήλ, καθηγητής φυσικής αγωγής,

Ιωάννου Διαμάντω-Αναστασία, μαθηματικός και πιανίστα, Νάτσιος Βασίλης φιλόλογος, ιδιωτικός υπάλληλος, Σοφικίτης Πέτρος τεχνικός Ανελκυστήρων και Χλόπτσιος Γιάννης χημικός/προγραμματιστής.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Οργανωτική συνάντηση του κόμματος ενόψει των εκλογών, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Πρόκειται για μία «συσπειρωτική οργανωτική συνάντηση» όπως αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας Μιχαήλ Φοινικιάδης, σημειώνοντας: «Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, μας έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα της ανάγκης των πολιτών σε μια εφαρμόσιμη εναλλακτική πολιτική με το «ΜέΡΑ25», εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ η ανάγκη εκπροσώπησης των πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτών που βλέπουν τα πολιτικά αδιέξοδα των πολιτικών κομμάτων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ξεκινήσαμε από το μηδέν με ελάχιστους πόρους από την τσέπη μας, χωρίς καμία προβολή του ονόματος ΜέΡΑ25 από τα συστημικά μέσα των Αθηνών και παρά ταύτα καταφέραμε σχεδόν για μερικές ψήφους να εκπροσωπήσουμε το κόμμα μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Αυτό είναι ήδη μία μεγάλη νίκη για εμάς και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου».

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass