«Αυτή είναι η ψήφος που μετράει, γιατί το ΚΚΕ μάχεται…»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2019 15:11

«Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι πόσο ισχυρή θα αποδειχθεί εκείνη η δύναμη που βρίσκεται σταθερά και μόνιμα δίπλα στον λαό, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Αυτή είναι η ψήφος που μετράει, γιατί το ΚΚΕ μάχεται για τα δικαιώματα, μέσα και έξω από τη Βουλή, ανοίγει τον δρόμο της ριζικής ανατροπής», τόνισε χθες η Μαρία Γαβαλά, μιλώντας στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στον ν. Λάρισας.

Η γραμματέας της τομεακής επιτροπής Λάρισας, υποψήφια βουλευτής και η ίδια, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Το ΚΚΕ παλεύει για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε. Ταυτόχρονα για να έχουν όλοι και όλες εργασία ικανή να εξασφαλίσει ζωή με ικανοποίηση των αναγκών, με σύγχρονα δικαιώματα, με ελεύθερο χρόνο, καθώς οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του λαού μειώνουν τον αναγκαίο ημερήσιο χρόνο εργασίας. Παλεύει για την οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, όπου ο εργαζόμενος δεν θα είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά θα έχει κυρίαρχη ρόλο στην οργάνωση της οικονομίας, της κοινωνίας».

Και παρουσιάζοντας τους υποψηφίους σημείωσε: «Είναι ψηφοδέλτιο μάχης, γεμάτο από αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, μαχητές και μαχήτριες, ο καθένας και η καθεμιά στον τομέα τους, αλλά και παρόντες και παρούσες στο πολιτικό, το κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Άνθρωποι με οράματα, ιδανικά, προτάσεις και σκέψεις για το πώς θα ανοίξουμε για τον λαό μας, την πατρίδα μας, τον δρόμο προς ένα καλύτερο, φωτεινό αύριο». Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αποτελούν οι:

-Αβρανάς Δημήτρης, οδοντίατρος, ελεύθερος επαγγελματίας, υποψήφιος δήμαρχος με τη Λα. Συ. και δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Λάρισας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων στο δέκαθλο. Μέλος της Ε. Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-Αρζομανίδης Γιάννης, ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με τη διαφήμιση, το marketing και την ενέργεια, διετέλεσε συνδικαλιστής στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ως μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Συμμετείχε ως συνεργαζόμενος υποψήφιος στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές με τη Λα. Συ.

-Γαβαλά Μαρία, δικηγόρος. Διετέλεσε μέλος του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ. Μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ και γραμματέας της τομεακής επιτροπής Λάρισας.

-Δασκαλάκη Αγγέλα, υπάλληλος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων-Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας, Αναπληρώτρια γραμματέας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΚΝΛ. Μέλος της τομεακής επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ.

-Καρυώτη Κική, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Λάρισας και μέλος Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Μέλος της τομεακής επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ.

-Κρίκης Πέτρος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη Λα. Συ., δημοτικός σύμβουλος από το 2012. Υπήρξε Βαλκανιονίκης στο στυλ της ελευθέρας πάλης και πρωταθλητής Ελλάδος. Έχει διατελέσει προπονητής στην ΕΑΛ «Πήγασος», αναπληρωτής καθηγητής στα Αθλητικά Γυμνάσια Λάρισας και Αγιάς, όπως και πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου προπονητών πάλης. Είναι μέλος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ και μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας.

-Λαμπρούλης Γιώργος, βουλευτής του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος της Βουλής. Γιατρός – πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μαρούδας Ρίζος , σπούδασε βοηθός ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων και σήμερα ασχολείται με τη γεωργία. Από τα γυμνασιακά του χρόνια στην ΚΝΕ. Από το 2006 πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας. Μέλος της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του τμήματος αγροτικής πολιτικής της ΚΕ .

-Πάσχου Κατερίνα, φιλόλογος ΑΠΘ, μέλος Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος . Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Από τα φοιτητικά της χρόνια στην ΚΝΕ, μέλος της τομεακής επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ.

-Τσιαπλές Τάσος, ιδιωτικός υπάλληλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Λα. Συ. και περιφερειακός σύμβουλος . Μέλος της Ε.Γ. του ΠΑΜΕ, πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΝΛ. Διετέλεσε μέλος της Ε. Ε. της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

-Τσικριτσής Στέλιος, αγρότης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας. Πρώην σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Τυρνάβου και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου με τη Λα. Συ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass