Θερμές ευχές στον Ποιμενάρχη της Λάρισας

ΣΥΝΑΞΗ ΠΙΣΤΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2019 15:07

Πλήθος πιστών, ιερών, μοναχών, μοναζουσών και εκπροσώπων τοπικών αρχών προσήλθε χθες το απόγευμα στο Επισκοπείο για να ευχηθεί στον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο για την ονομαστική του εορτή, αποδεχόμενοι την πατρική του ευλογία.

Οι πόρτες του Επισκοπείου άνοιξαν νωρίς το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ η προσέλευση υπήρξε αθρόα. Συγκινημένος ο Ποιμενάρχης, στην πρώτη του γιορτή ως Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου ευχαρίστησε εκ βαθέων το ποίμνιό του και ευχήθηκε σε όλους κάθε ευλογία του Θεού. Υπενθυμίζεται ότι πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή πολλών Μητροπολιτών, προς τιμήν του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη για την ονομαστική του εορτή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, καθώς η γιορτή του συνέπεσε με την εορτή του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του Β´. Σήμερα Κυριακή, το πρωί, ο Σεβ. Ιερώνυμος θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Το απόγευμα στις 7.30, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λαρίσης. Αύριο Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λαρίσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass