Αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2019 15:28

Με μια όμορφη γιορτή, με χορούς, τραγούδια και θεατρικά δρώμενα υπό το βλέμμα γονέων και φίλων που βρέθηκαν στο προαύλιο του Σχολείου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου Λόφου αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά και καλωσόρισαν το καλοκαίρι.

Ο διευθυντής του σχολείου καλωσόρισε όλους στη γιορτή του σχολείου και έδωσε τις καλύτερες ευχές του ειδικά στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που αποχαιρετούν το Δημοτικό Σχολείο και φεύγουν για το Γυμνάσιο.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η δασκάλα κ. Παναγιώτου Βασιλική αποχαιρέτησε τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, οι οποίοι με τη σειρά τους αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους σχολείο κρατώντας ως πολύτιμο θησαυρό βαθιά μες στις καρδιές τους, τις πιο όμορφες αναμνήσεις της παιδικής τους ηλικίας.

Παράλληλα στον εξωτερικό χώρο του σχολείου υπήρχε έκθεση ατομικών εργασιών των μαθητών με θέμα: “Μαθαίνω Αγγλικά, εκφράζομαι στα Αγγλικά”. Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας κ. Χάιδω Μπουγιατζή.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών πλακετών από τον Σύλλογο Γονέων στους απόφοιτους του δημοτικού σχολείου. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με κεράσματα από τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς των μαθητών.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι του σχολείου, η εκπ/κός Αγγλικής Γλώσσας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας, Αφροδίτη Καραγεωργίου και Δήμητρα Ντάσιου αντίστοιχα, ενώ τον σχεδιασμό και την οργάνωση είχε η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Δήμητρα Φάρρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία οι ιερείς π. Κων/νος και π. Τίτος από τα Δ. Δ. Ελληνικού και Πολυνερίου αντίστοιχα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Γεωργία Αγγελακοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και γονείς μαθητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass