Διακαναλικό ντιμπέιτ προτείνει ο Κόκκαλης

Στους τρεις Λαρισαίους βουλευτές της ΝΔ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2019 15:42

Σε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που θα καλυφθεί από το σύνολο των Θεσσαλικών τηλεοπτικών δικτύων, καλεί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» κ. Βασίλης Κόκκαλης, τους τρεις εν ενεργεία βουλευτές της Ν.Δ. στη Λάρισα, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, Χρήστο Κέλλα και Γιώργο Κατσιαντώνη.

Αντικείμενο της συζήτησης -όπως προτείνεται από τον κ. Κόκκαλη- είναι ο πρωτογενής τομέας και όχι μόνον, τα πεπραγμένα των εκλεγμένων αλλά και οι προγραμματικές τους θέσεις για την επόμενη κοινοβουλευτική θητεία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βασίλη Κόκκαλη: «Θεωρώ πως περιποιεί τιμή για εμένα, να ασχολούνται μαζί μου οι πολιτικοί μου αντίπαλοι – έστω και με προεκλογικού χαρακτήρα επιθέσεις - είτε πρόκειται για κομματικά στελέχη της Ν.Δ., είτε για υποψηφίους βουλευτές.

Για την οικονομία του χρόνου, αλλά πρωτίστως για την κατά το μέγιστο δυνατό διαφώτιση της κοινής γνώμης μέχρι την 7η Ιουλίου, θεωρώ εξόχως χρήσιμο να συζητήσουμε σε θεσμικό επίπεδο επί πεπραγμένων αλλά και προγραμματικών θέσεων. Τι έχει κάνει δηλαδή ο καθένας από εμάς για τον τόπο του, τον νομό Λάρισας, από το κοινοβουλευτικό μετερίζι που του έταξε η κοινωνία, αλλά και τι θέλει να πράξει στην επόμενη θητεία, όπως αυτό διατυπώνεται στις προγραμματικές θέσεις του κόμματός του.

Να αφήσουμε στην άκρη τις παραπολιτικές στήλες και τους στείρους μονολόγους των δελτίων Τύπου και «στα ίσια και παλικαρίσια» να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα για τα πεπραγμένα μας, αλλά και τα προγράμματα των κομμάτων που εκπροσωπούμε.

Με το παραπάνω σκεπτικό θεωρώ πως έχει ιδιαίτερη αξία η διεξαγωγή ενός τηλεοπτικού ντιμπέιτ με τη συμμετοχή των εκλεγμένων βουλευτών της Ν.Δ. στη Λάρισα κι εμού, με την προσδοκία να υπάρξει κάλυψη από το σύνολο των Θεσσαλικών τηλεοπτικών δικτύων.

Ευελπιστώ οι αξιότιμοι συνάδελφοι στο κοινοβούλιο να απαντήσουν θετικά στην πρόσκλησή μου και να μη δοξασθούν κρυπτόμενοι σαν τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που αρνείται το ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass