Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον ν. Λάρισας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ -ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΕΠΑΙΖΑΝ" ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2019 22:06
ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τέλος στην αγωνία ενδιαφερόμενων και στελεχών της ΝΔ για το ψηφοδέλτιο στον νομό Λάρισας, καθώς με καθυστέρηση ημερών ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι από τα κεντρικά της Πειραιώς στην Αθήνα, χωρίς εκπλήξεις, επιβεβαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών.

Ουσιαστικά στη γαλάζια ενδεκάδα περιλαμβάνονται οι 3 βουλευτές κ. Μαξ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Γ. Κατσιαντώνης, οι Κ. Τζανακούλης και Στέλλα Μπίζιου, οι οποίοι στις εκλογές του 2015 είχαν καταλάβει αντίστοιχα την 3η και 4η θέση του ψηφοδελτίου, ενώ εκ νέου υποψήφιοι θα είναι οι κ. Ελένη Αξιόγλου, Θεοδώρα Κάλλα (ήταν υποψήφιοι το 2015) αλλά και ο Γ. Αδαμούλης (ήταν υποψήφιος το 2012). Το γυναικείο «κουαρτέτο» συμπληρώνει η δικηγόρος Αθηνά Σιαφαρίκα. Για πρώτη φορά υποψήφιοι βουλευτές είναι οι κ. Γ. Καραβάνας και Θεοφ. Καραχάλιος.  

Όσον αφορά στους υποψήφιους που προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών, την καινοτόμο πρωτοβουλία που υλοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ, απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση πολιτικής συμπόρευσης σε πρόσωπα που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική, συναντάμε τους κ.κ. Καραβάνα, Καραχάλιο και Σιαφαρίκα.

Έτσι το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας έχει την εξής δομή:

ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΑΞΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΑΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ -ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ -ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΕΙ

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΕΠΙΧ/ΤΙΑΣ

ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -ΙΑΤΡΟΣ (ΑΝΑΙΣΘ/ΛΟΓΟΣ)

ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΑΘΗΝΑ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ «ΕΠΑΙΞΑΝ»

Ενδιαφέρον έχει η ονοματολογία που έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες και απασχόλησε τους επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τέσσερα ήταν τα ονόματα στα οποία εστίασε το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ, τα οποία δεν συμπεριλήφθησαν τελικά στις γαλάζιες λίστες για διαφόρους λόγους. Του πρώτου σε σταυρούς περιφερειακού συμβούλου Σάκη Παιδή, ο οποίος προτίμησε τη χωρική Αντιπεριφέρεια Λάρισας από τον Σεπτέμβριο, του γιατρού Μάριου Ξηρομερίτη, ο οποίος μιλούσε απευθείας με την Αθήνα και δύο γυναικείες υποψηφιότητες που προωθούσε η ΝΟΔΕ Λάρισας. Πρόκειται για τη γνωστή αναισθησιολόγο Γαρουφαλιά Καρυστιάνου και τη λογίστρια Ελένη Πολύζου (υποψήφια με τους ΑΝΕΛ το 2015). 

Του Γιώργου Ρούστα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass