«Ανήκουμε στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που ένωσε τους Έλληνες»

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2019 15:24

«Μπαίνω στον στίβο της πολιτικής και οικοδομώ μια σχέση ειλικρίνειας, εντιμότητας και εμπιστοσύνης μαζί σας, αναγνωρίζοντας πως το μέλλον περνάει μέσα από τις ατομικές αποφάσεις του καθενός μας και τον συλλογικό αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε, με όχημα την πολιτική μας παράδοση και την πίστη μας στη Δημοκρατία».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Μαρία Γαλλιού στην Ελασσόνα, όπου πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου, παρουσία πλήθους κόσμου και στελεχών, μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο και δίνοντας το στίγμα της πολιτικής απόφασης να εμπλακεί με τα κοινά. «Ο καθένας από μας κουβαλάει μέσα του τα ιδανικά μιας ολόκληρης διαδρομής. Ανήκουμε στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, στο Δημοκρατικό Κέντρο, τη μήτρα όλων των μεγάλων κοινωνικών πολιτικών αλλαγών, που θεμελίωσαν το κράτος δικαίου και επέφεραν την πραγματική ισότητα στην ελληνική κοινωνία, βάζοντας τέλος στους πολιτικούς διαχωρισμούς. Η ιστορία μάς επιφυλάσσει για το μέλλον ακριβώς τον ίδιο ρόλο. Καλούμαστε, και πάλι, να ενώσουμε τον ελληνικό λαό, απορρίπτοντας την πολιτική εξαπάτηση του ΣΥΡΙΖΑ και την επέλαση της νεοφιλελεύθερης δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Το χρέος μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και την ιστορία είναι μεγάλο. Καλώ τους δημοκρατικούς πολίτες να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την ιστορική στιγμή για τη χώρα», κατέληξε η κ. Γαλλιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass