«Ετσι θα αναπτυχθούν τα παράλια του νομού Λάρισας»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 16:05

«Για να αναπτυχθούν τα όμορφα παράλιά μας, χρειάζεται κοινή λογική, πάταξη της γραφειοκρατίας, ευέλικτο κράτος, θέληση και ανθρώπους μπροστάρηδες και οραματιστές. Εμείς στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είμαστε έτοιμοι για τομές. Ελάτε να τις κάνουμε πράξη ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του νομού μας».

Αυτά υποστήριξε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζανακούλης, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στα παράλια του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με τον Κ. Τζανακούλη «τα παράλια του ν. Λάρισας είναι μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, μια περιοχή όμως που αν συνεργαστούν όλοι οι φορείς θα μπορέσουμε να της δώσουμε την ώθηση για να βρει τον βηματισμό της. Είναι αλήθεια πως το οδικό δίκτυο είναι σε άθλια κατάσταση, γεμάτο λακκούβες, η παραλία είναι παρατημένη στο έλεος του Αιγαίου και των ρεμάτων, ο βιολογικός καθαρισμός είναι ακόμη στις καλένδες, το λιμάνι του Αγιοκάμπου υπολειτουργεί. Μερικές ιδέες που μου ήρθαν στο μυαλό κατά την περιοδεία μου στα παράλια είναι απλές, εύκολες, κατανοητές. Οι επενδύσεις στην περιοχή θα έπαιρναν μεγάλη ώθηση αν άλλαζε φερ’ ειπείν ο συντελεστής δόμησης, ο οποίος αποτρέπει το χτίσιμο ξενοδοχειακών μονάδων. Το οδικό δίκτυο και οι γέφυρες που χρειάζονται είναι εκ των ουκ άνευ. Η κατασκευή λιμενοβραχίονα στο λιμάνι του Αγιοκάμπου θα το καταστήσει λειτουργικό. Ας μην αναφερθώ στη δημιουργία κατασκευαστικής –επισκευαστικής ζώνης που θα έφερνε κόσμο στην περιοχή όλο τον χειμώνα. Η γραμμή για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, την οποία ονειρευόμαστε χρόνια, ο θρησκευτικός τουρισμός στα εξαιρετικά μοναστήρια της περιοχής μας, ο καταδυτικός τουρισμός που θα μπορούσε να αναπτυχθεί στον κάβο του Δερματά, η αξιοποίηση του θεάτρου Τεμπών, ο ιαματικός τουρισμός στη θέση Λουτρό, η ανάδειξη της ιαματικής πηγής του Κόκκινου Νερού, ένα κέντρο κωπηλασίας στο Δέλτα του Πηνειού, είναι ιδέες που δεν έχουν υλοποιηθεί γιατί μερικές φορές εμείς οι Έλληνες χρησιμοποιούμε μια καταραμένη φράση: «δεν γίνεται». Γίνεται όμως» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass