«Αυτοδύναμη ΝΔ για ισχυρή ανάπτυξη»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΡΟΔΙΑ, ΔΕΛΕΡΙΑ, ΒΡΥΟΤΟΠΟ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:50

«Η ΝΔ διαθέτει συγκροτημένο και στοχευμένο κυβερνητικό πρόγραμμα, που μπορεί να αλλάξει ριζικά τη χώρα, δημιουργώντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, εμπεδώνοντας κλίμα ασφάλειας και σιγουριάς, κατοχυρώνοντας τα εθνικά μας δίκαια.

Προϋπόθεση, όμως, για την υλοποίηση του προγράμματος αυτού, που θα κάνει την Ελλάδα αυτοδύναμη, είναι η ΝΔ να βγει ίσχυρη και αυτοδύναμη από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Ροδιά, Δελέρια, Βρυότοπο, Αργυροπούλι και Αμπελώνα.

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Δεν αρκεί η, βέβαιη, πρωτιά της ΝΔ ή η μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να γίνουν πράξη οι μεγάλες αλλαγές στον τόπο είναι ανάγκη να υπάρξει αυτοδυναμία. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να μπούμε σε ζημιογόνες πολιτικές περιπέτειες. Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν σε προηγούμενες εκλογές, αυτή τη φορά να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον προγραμματικό και ενωτικό λόγο της ΝΔ, για να αφήσουμε πίσω μας επιτέλους όσα μας πληγώνουν και να οικοδομήσουμε μαζί ένα ελπιδοφόρο αύριο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass