Κόβει το νερό σε 1.000 καταναλωτές ο Δήμος Αγιάς

- …ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ *1.700.000 ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΑΓΙΑΣ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ * 5.000 ΕΥΡΩ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 20:15 | Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιουν 2019 20:34

Διακοπή νερού, σε χίλιες παροχές του Δήμου Αγιάς, έχει προγραμματίσει να κάνει η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης-Αποχέτευσης Αγιάς, από την Τρίτη 2 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, θα στερέψουν οι βρύσες των καταναλωτών, που αμέλησαν την υποχρέωση εξόφλησης των λογαριασμών τους, για πάνω από έξι μήνες και δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΔΕΥΑ Αγιάς, για αποπληρωμή τους, έστω και με διακανονισμό, ακόμη και σαράντα δόσεων.

Σύμφωνα, με τον διευθυντή της ΔΕΥΑ Αγιάς, κ. Αλέξιο Μπουζούκη, το συνολικό ύψος των οφειλών στη δημοτική επιχείρηση ανέρχεται σε 1.700.000 ευρώ και προέρχεται από το 20%, των 12.000 παροχών, σε όλο τον δήμο.

Πρόκειται για παροχές νοικοκυριών και επαγγελματικών χώρων, οι ιδιοκτήτες των οποίων χρωστούν πάνω από τρεις λογαριασμούς, με τον μεγαλύτερο εξ αυτών να οφείλει 5.000 ευρώ!

Η τελευταία προθεσμία αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών και του διακανονισμού των οφειλών με δόσεις, που έδωσε η ΔΕΥΑ Αγιάς, είναι μέχρι μεθαύριο, Δευτέρα 1 Ιουλίου.

«Μετά το πέρας αυτής, η Επιχείρηση θα προβεί σε διακοπές νερού, στους καταναλωτές οι οποίοι δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, απέναντι σε αυτή» όπως ανακοινώνει.

Αρχικά, προγραμματίζεται η διακοπή νερού σε χίλιες παροχές (περί το 10% του συνόλου στον δήμο), όπου διαπιστώνονται τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά οφειλών, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες, όπως δηλώνει στην «Ε», ο κ. Μπουζούκης.

Οι δε επανασυνδέσεις παροχών νερού, θα χρεωθούν με πρόστιμο, ύψους 43 ευρώ.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass