«Γνωρίζω κάθε γωνιά του νομού, θα παλέψω δυνατά για τον τόπο μας»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 16:22

Την ευκαιρία να ξαναβρεθεί με παλιούς γνώριμους από την Αυτοδιοίκηση, αλλά και πλήθος κόσμου είχε χθες στην Αγιά, η υπ. βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Ευαγγελία Λιακούλη.

Με εμπειρία χρόνων στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η κ. Λιακούλη έδειξε βαθύς γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και συζήτησε με τους παράγοντες του τόπου για τα χρόνια ζητήματα, αλλά και τα καινούρια θέματα που προκύπτουν καθημερινά.

Στο κέντρο Υγείας Αγιάς συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Δ/ντή, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και σε σύντομη ομιλία της τόνισε:

«Με την παρουσία μου σήμερα εδώ, θέλω να δηλώσω τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ. Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών και των εργαζομένων, στο έλλειμμα αξιοπρέπειας. Ένα δισ. κόβει ο κ. Τσίπρας τώρα από τις δαπάνες υγείας και ο κ. Μητσοτάκης μιλά και για νέες περικοπές. Δεν θα πάμε από την εγκατάλειψη του κ. Τσίπρα στους πειραματισμούς του κ. Μητσοτάκη. Αναγέννηση του ΕΣΥ μόνο το Κίνημα Αλλαγής ξέρει και μπορεί να κάνει».

Στη συνέχεια στη Λαϊκή Αγορά και στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Αγιάς η κ. Λιακούλη είχε για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να μοιρασθεί με παραγωγούς και εμπόρους προβλήματα της καθημερινότητά τους. Μετά τη συνάντηση που είχε μαζί τους, η κ. Λιακούλη τόνισε τη μεγάλη παραγωγική δύναμη της περιοχής και τις μεγάλες δυνατότητες των έμπειρων παραγωγών της, ενώ με λεπτομέρεια αναφέρθηκε στο αγροτικό πρόγραμμα ανάπτυξης του ΚΙΝΑΛ που αφορά στην ανάπτυξη των αγροτικών επιχειρήσεων μέσα από δυνατούς συνεταιρισμούς και ομάδες αγροτών, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία στη μείωση κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων και τη δημιουργία αξιόπιστου δικτύου διάθεσής των στις διεθνείς αγορές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass