Σκοτώθηκε ίδια μέρα με τον αδελφό της!

19χρονη από τη Λάρισα *Νεκρός και 28χρονος Λαρισαίος μοναχογιός σε τροχαίο τα ξημερώματα λίγο έξω από το Γερακάρι *Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του Ι.Χ. το οποίο επέβαιναν επιστρέφοντας από τον Αγιόκαμπο

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2019 15:00
Αμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο ΙΧ στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο νέοι έξω από το Γερακάρι Αμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο ΙΧ στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο νέοι έξω από το Γερακάρι

Τραγική κατάληξη είχε η επιστροφή παρέας νέων από τον Αγιόκαμπο στη Λάρισα χθες τα ξημερώματα, ημέρα των εθνικών εκλογών, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του στο 9ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αγιάς – Λάρισας, με αποτέλεσμα ακαριαία να χάσουν τη ζωή τους οι δύο εκ των τριών επιβατών.

Νεκροί είναι η Ελένη Χασιώτη του Γεωργίου, ετών 19, κι ο Χρήστος Τσάτσος του Κωνσταντίνου, ετών 28, κάτοικοι και οι δύο εν ζωή Λάρισας. Τα άψυχα κορμιά τους ανασύρθηκαν από τα πίσω καθίσματα, ενώ ο οδηγός διακομίστηκε σε καλή κατάσταση στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το δυστύχημα συνέβη στις 4:45 το πρωί. Μετά από ολιγόλεπτη στάση στην Αγιά, η παρέα συνέχισε τον δρόμο της προς Λάρισα. Αμέσως μετά τον περιφερειακό Γερακαρίου, λίγα μέτρα μετά τον υποσταθμό της ΔΕΗ, σε ευθεία και για λόγους που ερευνά η Αστυνομία, ο 23χρονος οδηγός από τη Γιάννουλη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, μάρκας OPEL CORSA με αριθμό κυκλοφορίας ΙΝΧ 3794. Αυτό βγήκε δεξιά του δρόμου, χτύπησε με δύναμη σε σιδερένια κολόνα φωτισμού της ΔΕΗ, την γκρέμισε, την έσυρε για αρκετά μέτρα ως την επόμενη, πάνω στην οποία επίσης προσέκρουσε, ανετράπη και στάθηκε ακουμπισμένο παράλληλα σ’ αυτή που ήδη είχε γύρει, αλλά και κάθετα στο έδαφος.

Σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς. Ακολούθησαν δύο οχήματα του τοπικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου, το οποίο κλήθηκε για βοήθεια στις 5 π.μ., κι ένα της 8ης ΕΜΑΚ από τη Λάρισα, οι άνδρες των οποίων κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, ώστε να απεγκλωβίσουν τα δύο νεκρά άτομα από τα συντρίμμια του άμορφου πλέον από τη σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου. Γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε επί τόπου τον θάνατο των δύο κι όλοι τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στη Λάρισα.

Να σημειωθεί πως οι αερόσακοι άνοιξαν, ο οδηγός φορούσε ζώνη ασφαλείας, ενώ με τα πρώτα στοιχεία δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί αν φορούσαν ζώνη οι δύο νέοι που έχασαν τη ζωή τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αγιάς.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Πέρα από την τραγικότητα του όλου χθεσινού συμβάντος, απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το ότι η μία εκ των δύο νεκρών, η Έλενα, όπως τη φώναζαν, Χασιώτη, έχασε, επίσης σε τροχαίο, πριν ακριβώς δύο χρόνια, στις 7 Ιουλίου 2017, τον 24χρονο τότε αδελφό της Δημήτρη. Ήταν ημέρα Παρασκευή, οχτώ το πρωί, όταν σε αγροτική περιοχή στο ύψος πίσω από το Οινοποιείο Τυρνάβου το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τον θάνατό της, η Έλενα Χασιώτη μνημόνευε με μήνυμά της στο facebook τον αδικοχαμένο αδελφό της μ’ ένα κείμενο όλο αγάπη γι’ αυτόν. Έγραψε συγκεκριμένα «Ίσως είναι οι αναμνήσεις. Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε. Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς μας. Δύο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος... Και εσύ τι να πεις; Ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου; Ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια; Ότι λες σιγά και επειδή έπαθα αυτό; Θα πάω και θα του μιλήσω και θα μου πει τι να κάνω. Μα τα μάρμαρα δεν μιλάνε αγάπη μου. Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτεί τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρών. Μια αγκαλιά. Ένα γαργάλημα ακόμα.. Ένα “αφού είσαι ηλίθια”. Όπως παλιά, όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πώς θα τσακωθούμε πάλι. Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ; Θα έρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη; Έστω σε αυτή την άυλη μορφή που απόκτησες τώρα. Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα. Γι’ αυτό, λοιπόν, αυτή την όμορφη βραδιά προσευχήσου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη. Είσαι το κάτι άλλο. Γι’ αυτό μένεις στις καρδιές μας».

Η απόλυτη δε ειρωνεία είναι μήνυμά της με αφορμή τη φετινή αλλαγή του χρόνου σε συνδυασμό πάντα με τον θάνατο του αδελφού της που όπως φαίνεται ποτέ δεν ξεπέρασε. Έγραφε σ’ αυτό «Άλλος ένας χρόνος αλλάζει κι αλλάζουμε κι εμείς. Πέρασαν και τα Χριστούγεννα... Η αγαπημένη σου εποχή του χρόνου. Με τις κάλτσες του μπαμπά κρεμασμένες πάνω στο τζάκι με καρφιά, γιατί ήταν οι μεγαλύτερες σε όλο το σπίτι και χωρούσαν πιο πολλές σοκολάτες. Και το πρωί που να ξυπνάμε να ανταλλάσουμε τις σοκολάτες που δεν μας άρεσαν με τις μεγάλες. Φέτος, αποφάσισα να στολίσω το δωμάτιό σου με φωτάκια που τόσο σου άρεσαν. Γέλια, χαρές, αγκαλιές, φιλιά να μοιράζεστε καθημερινά με τους αγαπημένους σας και μην περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για τίποτα, γιατί αυτή η στιγμή δεν πρόκειται ποτέ να είναι κατάλληλη. Εύχομαι την καινούρια αυτή χρονιά που θα μας έρθει να μας βρει και με μια καινούρια έκδοση του εαυτού μας, μια καλύτερη έκδοση όμως. Μπορεί άτομα να φεύγουν από τη ζωή σας με τη θέληση τους ή ίσως και χωρίς να το θέλουν. Κανένας δεν μένει για πάντα. Φροντίστε, όμως, να κάνετε τις πιο απίστευτες και υπέροχες αναμνήσεις γιατί αυτές θα μείνουν. Και θα θυμάστε μετά από χρόνια τι ωραία που ήταν, τι ωραία που περάσατε... Εύχομαι αυτή τη χρονιά να έχουμε όλοι λίγο περισσότερο θάρρος, να λέμε λίγα λιγότερα ψέματα, να μοιράζουμε λίγα περισσότερα χαμόγελα και να προσφέρουμε απλόχερα λίγο περισσότερη φροντίδα και αγάπη. Κι επειδή μια φορά ζούμε, κάντε ό,τι λαχταρά η ψυχή σας και μη σας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Γελάστε, αγκαλιαστείτε, ερωτευτείτε, φιληθείτε, κάντε τη ζωή σας αξέχαστη, ζήστε το τώρα, ζήστε έντονα και όλα στο έπακρο. Φροντίστε όσο θα περνάνε τα χρόνια να μην έχετε απωθημένα. Νομίζω κι ελπίζω ότι το 2018 όλους μας έμαθε κάτι, αλλά επίσης ελπίζω ότι το 2019 θα είναι καλό γιατί ρε 2017 και 2018 μόνο που δεν αυτοκτονήσαμε μερικοί μερικοί! Άντε καλή χρονιά και υγεία πάνω απ’ όλα».

Τέλος, αξιοσημείωτες είναι οι αρκετές αναρτήσεις της στο f/b από τη μέρα του θανάτου του αδελφού της που προέτρεπαν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στους δρόμους με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες…

ΚΗΔΕΙΑ

Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης 19χρονης Ελένης Γ. Χασιώτη θα τελεσθεί στις 7 σήμερα το απόγευμα από το σπίτι της οικογένειας (Καναβατζόγλου 4) και στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στη Λάρισα.  

* Η κηδεία του Χρήστου Τσάτσου, μοναχογιού της Δέσποινας Τσάτσου, θα τελεσθεί σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κοκκινόγη Ελασσόνας και στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου στις 6 μ.μ. Ο άτυχος 28χρονος είχε πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές του και ετοιμαζόταν να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass