Ανταπάντηση Καραλαριώτου σε Καλογιάννη

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2015 12:54 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Ιουλ 2015 19:12

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου ,απαντώντας στην χθεσινή ανακοίνωση του κ. Καλογιάννη , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

            «Το θέμα δεν είναι αν η κυρία Καραλαριώτου κάνει «τυφλή» ή όχι αντιπολίτευση όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, η δημοτική αρχή… Το θέμα είναι ότι εκτός από την κ. Καραλαριώτου, υπάρχει κι η πραγματικότητα… Κι η πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με ανακοινώσεις που «δείχνουν το δάχτυλο, όταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι»… Ποια είναι η πραγματικότητα, το ξέρει η κοινωνία που είναι ο αμείλικτος κριτής: τα έργα σταμάτησαν και στο Φρούριο και στη Φαλάνη και δεν τα σταμάτησε η κ. Καραλαριώτου, αλλά η δημοτική αρχή.

            Η οποία δημοτική αρχή επικαλείται τα capital controls, την τραπεζική αργία και ό, τι …ευχάριστο επεφύλαξε στον ελληνικό λαό η κυβέρνηση που στηρίζει… Αλλά, το πρόβλημα με τη δημοτική αρχή δεν είναι οι οικονομικές δυσκολίες της χώρας…. Είναι οι …ταχύτατοι ρυθμοί της: ο λαός της Λάρισας δεν έχει ξεχάσει π.χ ότι το πρώτο που του έταξε η παρούσα δημοτική αρχή τον περασμένο Μάιο ήταν να βάλει τάξη στο κέντρο της πόλης. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 ετέθη ως χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης του προβλήματος ο Νοέμβριος του 2014…. Πολιτική βούληση και μόνο χρειαζόταν και όχι χρήματα!… Κι όμως, είμαστε στον Ιούλιο και ο κόσμος γνωρίζει την πραγματικότητα : δεν έγινε τίποτα! Όλα τ’ άλλα είναι ωραίες κουβέντες για δελτία τύπου και πολιτική αντιπαράθεση… Ο μόνος τρόπος για ν’ αποδειχθεί ότι έχουμε άδικο στην κριτική μας είναι να μας διαψεύσει το έργο της δημοτικής αρχής. Όταν το δούμε να είστε σίγουροι ότι θα το χειροκροτήσουμε κι εμείς…»

«ΥΠΟΜΟΝΗ»

Με αφορμή τη νέα δήλωση της κ. Καραλαριώτου από το δήμο Λαρισαίων σημειώνεται πως «συμπληρώνονται έντεκα, μόλις, μήνες της δημοτικής αρχής. Υπομονή τέσσερα ακόμα χρόνια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass