Συγκίνηση για τον θάνατο Ελασσονίτη χορωδού

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2019 15:20

Θλίψη και συγκίνηση στην Ελασσόνα για τον αιφνίδιο θάνατο Ελασσονίτη, που βρέθηκε νεκρός μετά από κινητοποίηση των αρχών, στο 10ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ολυμπιάδας – ΚΕΟΑΧ Ολύμπου, λίγα μέτρα από το αγροτικό του αυτοκίνητο (έγραψε σχετικά χθες η «Ε»).

Ο άτυχος 76χρονος Ζήσης Αγορογιάννης ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ελασσόνας.

Η κηδεία του έγινε στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας, με την παρουσία συγγενών και δεκάδων φίλων του και συγχορωδών του.

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρονται σε σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ελασσόνας: «Ο αγαπητός χορωδός Ζήσης Αγορογιάννης και τακτικό μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ελασσόνας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του συγγενείς, φίλους και τη μεγάλη «οικογένεια» της χορωδίας. Ήταν πάντα συνεπής και με έντονη παρουσία, λόγω της μεγάλης του αγάπης για τη μουσική και το τραγούδι. Ο αιφνίδιος θάνατός του, καθώς και η επιβλητική προσωπικότητά του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας.

Κύριε Ζήση καλό παράδεισο, στη γειτονιά των αγγέλων….

Τα μέλη και οι διδάσκοντες της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ελασσόνας με μεγάλη θλίψη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass