Παραμένει ο κίνδυνος μπλακ άουτ στη ΔΕΗ

ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ…

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2019 22:16

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν για μία ακόμα φορά οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ στη Λάρισα, με αφορμή την προχθεσινή πολύωρη διακοπή ρεύματος που ταλαιπώρησε το κέντρο της πόλης και όχι μόνο.

Και αυτό γιατί όσο συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες και η αυξημένη χρήση κλιματιστικών, τόσο φορτώνεται το επιβαρημένο και ασυντήρητο δίκτυο της Επιχείρησης, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες νέου «μπλακ άουτ». Επιπροσθέτως οι υψηλές θερμοκρασίες δύναται να επηρεάσουν κι από μόνες τους το δίκτυο των υποσταθμών.

Αναφορικά με τη διακοπή ρεύματος το απόγευμα της Δευτέρας, το πρόβλημα εμφανίστηκε αρχικά στον κεντρικό υποσταθμό της ΔΕΗ στο Λιβαδάκι και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στους 20 υποσταθμούς του κέντρου και των συνοικιών. Η βάρδια των τεχνικών (7-10 υπάλληλοι) της Επιχείρησης αρχικά απομόνωσε τη βλάβη στον κεντρικό υποσταθμό και εν συνεχεία ανάλογα με τα φορτία του κάθε υποσταθμού ξεκίνησε την αποκατάσταση της παροχής του ρεύματος σταδιακά από τις 9 μ.μ. ως αργά το βράδυ.

Όπως είναι λογικό η ανησυχία του εμπορικού κόσμου της Λάρισας είναι μεγάλη -καθώς διανύουμε περίοδο εκπτώσεων- αλλά και των πολιτών, καθώς το ρεύμα είναι απαραίτητο το καλοκαίρι στη φλεγόμενη Λάρισα. Αν μάλιστα μια ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος σημειωθεί πρωινές ώρες και επηρεάσει και τη λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών, τότε η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη.

 

 

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass