Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάηκε ολοσχερώς κατοικία στο Σκλήθρο Αγιάς

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 22:04

Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες, στις περίπου 7 το πρωί, κατοικία στο Σκλήθρο του Δήμου Αγιάς. Τη φωτιά αντιλήφθηκαν κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 7:05. Επτά άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα, αλλά, παρά τη μεγάλη προσπάθεια να κατασβήσουν τη φωτιά και να μην της επιτρέψουν να επεκταθεί σε γειτονικές οικίες ή στο δάσος που περικλείει το χωριό, δεν πρόλαβαν να γλιτώσουν το σπίτι από την ολοσχερή καταστροφή.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που αποτελούσε και κύρια κατοικία γι’ αυτόν, δεν βρισκόταν τη στιγμή της φωτιάς εκεί, ούτε και κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το Π.Κ. Αγιάς.

Μόνιμοι και εποχικοί κάτοικοι του Σκλήθρου, σε επικοινωνία μαζί μας, πέρα από την αλληλεγγύη τους που εξέφρασαν προς τον συγχωριανό και τους οικείους του, δράττοντας την ευκαιρία, επισημαίνουν πως μέσα στον οικισμό υπάρχουν πάρα πολλά ακαθάριστα οικόπεδα που αυξάνουν τον κίνδυνο να πάρει φωτιά ακόμη κι ολόκληρο το χωριό.  

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα