«Να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλου του νομικού κόσμου»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΛ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 15:13
Ο νέος υπ. Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρας Ο νέος υπ. Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρας

Σε μια ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου, προκειμένου αφενός να κατοχυρωθεί ο θεμελιώδης ρόλος της Δικαιοσύνης στη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος αφετέρου να αναδειχθεί ο ρόλος του δικηγόρου ως συλλειτουργού της δικαιοσύνης, ευελπιστεί η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας κ. Νικολέττα Μπασδέκη με δήλωσή της στην «Ε».

Πιο συγκεκριμένα αφού συνεχάρη τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κων/νο Τσιάρα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα τόνισε πως: «Ο νέος Υπουργός αναλαμβάνει ένα κομβικό Υπουργείο λαμβανομένης υπόψιν της αρχής ότι η Δικαιοσύνη είναι ένας εκ των πυλώνων της Δημοκρατίας. Η πρώτη δήλωση του Υπουργού ότι «η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης αναδεικνύει την ποιότητα της Δημοκρατίας» αποδεικνύει και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την άσκηση των καθηκόντων του και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τα προβλήματα στη Δικαιοσύνη που πρέπει να επιλύσει η νέα ηγεσία του Υπουργείου είναι πολλά, ποικίλα και χρόνια. Ο κοινός μας σκοπός για μία Δικαιοσύνη ανεξάρτητη, μας δεσμεύει σε αρμονική συνεργασία για την προώθηση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τη Δικαιοσύνη και τους συλλειτουργούς αυτής».

Η κ. Μπασδέκη εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια και «προς τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Δημήτριο Κράνη, διατελέσας Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστών, άριστο νομικό με βαθιά γνώση των προβλημάτων της Δικαιοσύνης.

Ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας ευελπιστώ σε μια ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου προκειμένου αφενός να κατοχυρωθεί ο θεμελιώδης ρόλος της Δικαιοσύνης στη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος αφετέρου να αναδειχθεί ο ρόλος του δικηγόρου ως συλλειτουργού της δικαιοσύνης.

Εύχομαι η νέα ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης να γράψει μια φωτεινή σελίδα και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλου του νομικού κόσμου» κατέληξε η κ. Μπασδέκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass