Λυκόπουλα και πρόσκοποι των Φαρσάλων σε κατασκήνωση

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2019 15:44

Κατασκήνωση πραγματοποίησε η 2η Αγέλη Λυκοπούλων Φαρσάλων και η 2η Ομάδα Προσκόπων Φαρσάλων στο κατασκηνωτικό κέντρο της Περιφερειακής Εφορείας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στην Καλλιπεύκη (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) για μια εβδομάδα.

Τα Λυκόπουλα πέρασαν μια υπέροχη εβδομάδα που μέσα από το παιχνίδι απέκτησαν νέες γνώσεις και βιώματα με τη συντροφιά του Αστερίξ, του Οβελίξ και την παρέα τους .

Οι Πρόσκοποι εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, έπαιξαν, μαγείρεψαν και σαν γνήσιοι δαμαστές του ξύλου έφτιαξαν διάφορες κατασκευές. Στην κατασκήνωση της 2ης Αγέλης Λυκοπούλων αρχηγός ήταν ο Δρόσος Αχιλλέας και μαζί του οι Γκούνη Φωτεινή, Πανιάς Κων/νος, Βασιλείου Γεωργία, Δρόσου Κατερίνα, Φιλιπόπουλος Βασίλειος, Κάψου Μαίρη, Μερεντίτη Θεοφανεία, Σόρκου Δήμητρα, που πλαισίωσαν το επιτελείο της Αγέλης, ενώ στην κατασκήνωση της 2ης Ομάδας Προσκόπων, αρχηγός ήταν ο Βησσαρόπουλος Κων/νος, και μαζί του οι Αναγνωστόπουλος Δημήτριος και Παπαδόπουλος Νώντας, που πλαισίωσαν το επιτελείο της Ομάδας.

Μαγείρισσες στην κατασκήνωση ήταν οι Καραπατάκη Ταξιαρχία και Παπαδοπούλου Σοφία, οι οποίες με τα εδέσματά τους, ξετρέλαναν καθημερινά τους κατασκηνωτές.

Την κατασκήνωση επίσης στήριξαν με τη βοήθειά τους, ο Δήμος Φαρσάλων, αλλαντοβιομηχανία της περιοχής, και οι γονείς των κατασκηνωτών με τη συνεχή προσφορά τους.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass