Πήραν τα μέτρα τους στα παράλια

Λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών *Μειωμένη η κίνηση επισκεπτών

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2019 22:10

Τα όσα τραγικά συνέβησαν πριν μερικές ημέρες στη Χαλκιδική, σε συνδυασμό με τις προβλέψεις για άσχημες καιρικές συνθήκες το Σαββατοκύριακο, έκαναν αστυνομικές και λιμενικές αρχές των παραλιών του νομού Λάρισας να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να προφυλάξουν τους πολίτες.

Το Σάββατο το απόγευμα, μετά τις 7, στις περιοχές Αγιοκάμπου, Σωτηρίτσας και Βελίκας ενημέρωναν τους καταστηματάρχες να ελαττώσουν τη δραστηριότητά τους από την πλευρά της παραλίας και παράλληλα να μαζέψουν όσο μπορούσαν τον εξοπλισμό τους για λόγους ασφαλείας, διότι από τις 9 και μετά το βράδυ περίμεναν επιδείνωση του καιρού βάσει προβλέψεων. Ο καιρός όντως χάλασε, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να ανησυχήσουν οι πολίτες και οι επαγγελματίες.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες (23 βαθμούς Κελσίου ήταν στα παράλια χθες το πρωί) και η βροχή δεν επέτρεψαν τους παραθεριστές να χαρούν τα παράλια του νομού μέχρι και χθες το απόγευμα, ενώ μειωμένη ήταν και η κίνηση των Λαρισαίων επισκεπτών. Από τις 5 και μετά όμως οι καιρικές συνθήκες επανήλθαν στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα αποζημιώνοντας όσους παρέμειναν στην παραλία περιμένοντας την εμφάνιση του ήλιου.

 

 

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass