Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμπαρίσταται στους αγρότες του Τυρνάβου ο Κυριάκος Βελόπουλος

Δεσμεύτηκε να επισκεφτεί την περιοχή για να δει τους πληγέντες με δήλωσή του προς την «ΕτΔ»

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2019 15:36

Τη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες αγρότες του Τυρνάβου από την πρόσφατη κακοκαιρία στον νομό Λάρισας εξέφρασε με δήλωση που απέστειλε στην «ΕτΔ» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Το ηγετικό στέλεχος του κόμματος που για πρώτη φορά μπήκε στη Βουλή, δεσμεύτηκε πως θα βρεθεί στον Τύρναβο για να δει από κοντά το μέγεθος της ζημιάς. Ακόμα ευχαρίστησε τους Λαρισαίους (ως γνωστόν χρησιμοποίησε την έδρα της Λάρισας και όχι της Θεσσαλονίκης) για τη στήριξη στις πρόσφατες εκλογές, ενώ χαρακτήρισε την ευρύτερη περιοχή ως εν δυνάμει «σιτοβολώνα» της Ελλάδας. Πιο αναλυτικά δήλωσε: «Λαρισαία και Λαρισαίε, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ύψιστη τιμή που μου δώσατε, να εκλεγώ βουλευτής του Νομού σας.

Η Ελληνική Λύση και ο ίδιος προσωπικά ως πρόεδρος του κόμματος έχουμε ως βασική αρχή το σύνθημα Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας του κόμματός μας δεν γίνεται για την καρέκλα, αλλά για την Ελλάδα. Όποιος έχει άλλη αντίληψη, δεν ανήκει στην Ελληνική Λύση αλλά στον παλαιοκομματισμό του χθες που δεν έχει καμία σχέση με μας. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου που επλήγησαν τις τελευταίες ημέρες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής . Δέσμευσή μου η επίσκεψή μου στην περιοχή, προκειμένου η Ελληνική Λύση να έχει πλήρη εικόνα, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης, ενώ ήδη υπάρχει εντολή σε στελέχη του κόμματός μας να καταγράφουν τα προβλήματα των κτηνοτρόφων που επλήγησαν. Για μας στην Ελληνική Λύση η Θεσσαλία, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον "σιτοβολώνα" της Ελλάδας, αφού το πρόγραμμά μας έχει ως μοχλό την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της αγροτοβιομηχανίας που μπορεί να εισφέρει στη χώρα έσοδα δισ. ευρώ και εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ως πρόεδρος του κόμματος και βουλευτής του νομού Λαρίσης, θέλω να είμαι ο βουλευτής σας, στον οποίο μπορείτε να στηρίζεστε για την προώθηση των συμφερόντων της περιοχής μας. Ως γόνος αγροτικής οικογένειας μπορώ να καταλάβω τόσο τον καθημερινό σας αγώνα, όσο και τα προβλήματα του τόπου. Η Ελληνική Λύση είναι εδώ!» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος.

Σχετικά Άρθρα