Υποσχέσεις για στήριξη του σκόρδου

Στο Φεστιβάλ Πλατυκάμπου που ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2019 15:40

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παραγωγή των πολύτιμων τοπικών προϊόντων ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το Φεστιβάλ Σκόρδου στον Πλατύκαμπο που ξεκίνησε το Σάββατο.

Το Φεστιβάλ που έγινε στην πλατεία του χωριού διοργάνωσαν με επιτυχία η Αντιδημαρχία της ΔΕ Πλατυκάμπου, η ΤΚ Πλατυκάμπου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Πλατυκάμπου και οι αθλητικοί σύλλογοι «Ογχηστός» και «Αετός».

Η εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, περιελάμβανε έκθεση των τοπικών προϊόντων, συζητήσεις γύρω από την αναβάθμιση - αξιοποίησή τους και φυσικά αρκετή ζωντανή μουσική και γλέντι.

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης που έγινε το Σάββατο βράδυ, απηύθυναν χαιρετισμούς ο βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, η βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Λίτσα Λιακούλη, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ και πρώην δήμαρχος Πλατυκάμπου, κ. Αλέκος Χονδρονάσιος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κ. Δημήτρης Καρατσίβος.

Όλοι τους, αφού καλωσόρισαν τους επισκέπτες στάθηκαν στη σπουδαιότητα υποστήριξης της παραγωγής τοπικών προϊόντων. Εξήραν τη σημαντικότητα διατήρησης της ποιότητας του σκόρδου που αποτελεί και την ταυτότητα της ευρύτερης περιοχής. Ευχήθηκαν αυτή η γιορτή να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια στο μέλλον και χρόνο με τον χρόνο να γίνεται ακόμα καλύτερη. Παρόντες επίσης ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κιλελέρ, κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, κ. Γιώργος Ακριβούλης, κ. Ρίζος. Από τον Δήμο Κιλελέρ τονίστηκε πως θα παρέχεται διαρκής στήριξη σε τέτοιες ενέργειες που διαφημίζουν – προωθούν τα τοπικά προϊόντα και την περιοχή γενικότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass