Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος»

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ *ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ π. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΒΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2019 22:06
Θανάσης Νασίκας και Βασίλης Αναγνωστόπουλος χθες στον Τύρναβο Θανάσης Νασίκας και Βασίλης Αναγνωστόπουλος χθες στον Τύρναβο

Η απόφαση του επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου να επισκεφθεί τον Τύρναβο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε χθες η «Ε», προκάλεσε την αντίδραση του αγροτοσυνδικαλιστή και πρώην συνυποψηφίου του, Θανάση Νασίκα, ο οποίος δήλωσε χθες στην εφημερίδα:

«Επιβεβαιώνεται σαφέστατα η αστυνομική ρήση ότι ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Ο Βελόπουλος στέρησε τη δυνατότητα από τους θεσσαλούς αγρότες να έχουν ένα φυσικό εκπρόσωπό τους στη Βουλή, υποτασσόμενος σε ιδιωτικά συμφέροντα που υποτίθεται πως θα πολεμούσε. Θέλω να διαβεβαιώσω τους θεσσαλούς αγρότες πως δεν πήγα για καμιά καρέκλα, δεν δέχτηκα καμιά έμμισθη θέση από αυτές που προσέφερε σε μένα και στο γιο μου. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζει (ο κ. Βελόπουλος) πως εάν γίνει, όπως διακηρύττει, για τη Θεσσαλία ο σιτοβολώνας της Ελλάδας, μας γυρίζει 80 χρόνια πίσω αφού από το σιτάρι πλέον δεν υπάρχει εισόδημα».

Ο ΒΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εν τω μεταξύ στον Τύρναβο βρέθηκε χθες το πρωί ο πρώην νομάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον π. δήμαρχο Τυρνάβου κ. Θανάση Νασίκα, έναν φίλο από τα παλιά όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος. Οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν αρχικά πληγείσες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου, όπου διαπίστωσαν το μέγεθος της καταστροφής σε αγροτικές εκτάσεις και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Ερωτηθείς ο κ. Αναγνωστόπουλος για το γνωστό θέμα της απώλειας της βουλευτικής έδρας από τον κ. Νασίκα είπε σκωπτικά: «Όταν ήμουν νομάρχης, αντί φωτογραφίας στο γραφείο μου είχα ένα προσωπικό μου απόφθεγμα που έλεγε: «Τέχνη δίχως αίσθημα, σεξ δίχως έρωτα και πολιτική δίχως ηθική είναι κοινωνικός αυνανισμός»... Αυτό σχολιάζω για το συγκεκριμένο θέμα που βιώνουμε σήμερα».

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Για την επίσκεψη μέλος της διοίκησης του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου δήλωσε χθες πως: «Η επικείμενη επίσκεψη Βελόπουλου στον Τύρναβο είναι άνευ σημασίας και ουσίας. Θεωρώ πως με τις κινήσεις του, δηλαδή να αφήσει εκτός Βουλής τον μοναδικό κτηνοτρόφο βουλευτή, Θανάση Νασίκα είναι αδιάφορος για τα προβλήματά μας. Οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Τυρνάβου δεν θα συμμετέχουν σε φεστιβάλ φωτογραφίας και εντυπώσεων για τα μάτια του κυρίου Βελόπουλου. Εμείς ψηφήσαμε Θανάση Νασίκα, δεν ψηφήσαμε Βελόπουλο. Πριν προλάβουμε να σας πούμε καλημέρα, σας λέμε καληνύχτα κύριε Βελόπουλε. Δεν είστε ευπρόσδεκτος στον Τύρναβο».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Σχετικά Άρθρα