«Μεσαίωνας» στο ΚΑΠΗ Αμπελώνα

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ *ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2019 22:05
Σκουριασμένο το σύστημα ψύξης του νερού Σκουριασμένο το σύστημα ψύξης του νερού

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Δημοτικό ΚΑΠΗ του Αμπελώνα το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου.

Ο χώρος δημοπρατήθηκε πρόσφατα και αμέσως μετά ο νέος ενοικιαστής προσπαθεί να προωθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση άδειας λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος, από την Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ΚΑΠΗ Αμπελώνα, ειδικά στις τουαλέτες αλλά και την κουζίνα είναι απαράδεκτη, με αποτέλεσμα η αρμόδια υπηρεσία να μην δίνει την απαραίτητη άδεια για τη λειτουργία του καταστήματος από υγειονομικής πλευράς.

Σύμφωνα με τον νέο ενοικιαστή, δεν μπορεί να λάβει άδεια λειτουργίας λόγω των συνθηκών που επικρατούν στις τουαλέτες, οι μισές σχεδόν από τις οποίες δεν λειτουργούν και η όλη εικόνα του χώρου θυμίζει δεκαετία του 1950 και ’60.

Χειρότερη η κατάσταση και στο χώρο της κουζίνας, όπου εκεί δεν λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων, τα ψυγεία, ο ψύκτης νερού ενώ η σκουριά είναι παντού και για να δοθεί άδεια από το υγειονομικό πρέπει όπως και στις τουαλέτες να τοποθετηθούν νέα πλακάκια και στην κουζίνα τα σκεύη χρήσης πρέπει να είναι όλα ανοξείδωτα.

Αλλά και εξωτερικά ο χώρος του ΚΑΠΗ, ο οποίος σημειωτέον είναι από τους πιο όμορφους χώρους του Αμπελώνα με τον σκιερό πλάτανο, είναι σε απελπιστική κατάσταση αφού τα εξωτερικά τζάμια είναι σπασμένα και οι τέντες σε κατάσταση αποσύνθεσης και έτοιμες να καταρρεύσουν.

Αμέσως μετά την ανάληψη της λειτουργίας ο νέος ενοικιαστής κατέθεσε στον Δήμο Τυρνάβου υπόμνημα στο οποίο αναφέρει όλα τα παραπάνω προβλήματα που έχει ο χώρος, περιμένοντας όλα αυτά να γίνουν ώστε να μπορέσει να αναλάβει τον χώρο και έχοντας την απαραίτητη άδεια λειτουργίας να τον λειτουργήσει. Ωστόσο σύμφωνα με τον ενοικιαστή τίποτα από τα παραπάνω δεν έχουν γίνει.

Τι απαντά για το σοβαρό αυτό ζήτημα ο Δήμος Τυρνάβου;

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass