Επιθεώρησε έργα στον Πλατύκαμπο

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2019 16:05

Την πρόοδο του έργου της ανακατασκευής των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού που οδηγεί από την οδό Βόλου στο κέντρο του Πλατυκάμπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με επιτόπου επίσκεψή του.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 380.000 ευρώ το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή του αναμένεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα της εισόδου μιας από της μεγαλύτερης κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.

Τα πεζοδρόμια ανακατασκευάζονται και πλακοστρώνονται εκατέρωθεν του δρόμου ο οποίος είναι συνολικού μήκους 1200 μέτρων. Η κατασκευή εκτός των άλλων πληροί τις προϋποθέσεις για εύκολη πρόσβαση ΑμεΑ. Προβλέπονται επίσης συγκεκριμένες θέσεις για κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Με το πέρας των τεχνικών εργασιών έχει σχεδιαστεί και η δενδροφύτευση κατά μήκος της οδού.

Κατά τη διάρκεια της επιστασίας ο δήμαρχος δήλωσε ότι «με την ολοκλήρωση των εργασιών θα παραδώσουμε ένα έργο στους κατοίκους του Πλατυκάμπου το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της κοινότητας. Ένα έργο βελτιωμένης αισθητικής που θα προσφέρει παράλληλα αυξημένη ασφάλεια στις μετακινήσεις. Το έργο είναι ενταγμένο σε μια σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί και εκτελούνται με αμείωτο ρυθμό σε όλο τον Δήμο Κιλελέρ».

Τον Θανάση Νασιακόπουλο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Πλατυκάμπου και Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθαριότητας και Πρασίνου, Ιωάννης Κουκούτσης και Χρήστος Χατζούλης, υπηρεσιακοί και τοπικοί παράγοντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass