Έκπτωση σε εργαζόμενους που χρησιμοποιούν το τρένο

*ΜΕΙΩΣΗ 20% ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ *ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2019 15:22

Στην ανανέωση μιας σημαντικής για τον κλάδο των εργαζομένων συμφωνία προχώρησε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αφορά στην μείωση της τιμής του εισιτηρίου για όσους Λαρισαίους εργάζονται σε άλλη πόλη και χρησιμοποιούν καθημερινά τη γραμμή προαστιακού σιδηρόδρομου Λάρισας – Θεσσαλονίκης (όπως και στους ενδιάμεσους σταθμούς) και αντίστροφα.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΕΚΝΛ συναντήθηκε με τον διευθυντή του εμπορικού τμήματος τις ΤΡΑΙΝΟΣΕ και συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα ετήσια σύμβαση που θα υπογραφεί το επόμενο διάστημα και θα μειώνει 20% την τιμή των μηνιαίων, τριμηνιαίων και ετησίων καρτών διαδρομών των εργαζομένων.

Την εν λόγω μείωση είχαν συμφωνήσει και πέρυσι οι δύο πλευρές με αποτέλεσμα περίπου 200 άτομα από τη Λάρισα να ευνοούνται από τη διαδικασία. Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα από το Εργατικό Κέντρο, όλοι οι εργαζόμενοι, τόσο αυτοί που είχαν μέχρι τώρα την έκπτωση αλλά και όσοι δεν κατάφεραν πέρυσι να ενταχθούν στην εκπτωτική σύμβαση, θα πρέπει έγκαιρα να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση του ΕΚΝΛ, για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έτσι ώστε να ενταχθούν στη νέα σύμβαση που θα υπογραφεί σύντομα. Όσοι δεν θα εγγραφούν έγκαιρα, θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν μετά από τρεις μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει το τηλέφωνο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας 2410.250-708 που λειτουργεί από τις 8 το πρωί ως και τις 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι μια κίνηση που ανακουφίζει -έστω και σε μικρό βαθμό- πολύ κόσμο καθώς το μειωμένο εισιτήριο δίνει μια ανάσα στους εργαζόμενους που αναγκάζονται να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα καθημερινά για τον μισθό τους ή το μεροκάματό τους. Με πολύ θετικά συναισθήματα γίνεται δεκτή η συμφωνία φυσικά από τους εργαζόμενους καθώς είναι αρκετές εκατοντάδες όλοι όσοι δουλεύουν σε εταιρείες και υπηρεσίες καθημερινά στον δρόμο προς Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass