Ανακατασκευάζεται το πεζοδρόμιο στον ΟΣΕ

* ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2019 22:05

Από αύριο Τετάρτη αρχίζει η ανακατασκευή του πεζοδρομίου της οδού Παλαιολόγου που βρίσκεται από την πλευρά του σταθμού του ΟΣΕ στο ύψος του νέου θεματικού πάρκου.

Πρόκειται για ένα πεζοδρόμιο που πραγματικά θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και αποτελεί αιτία πολλών και συνεχόμενων παραπόνων, τόσο από τους κατοίκους της περιοχής, όσο και από τους ταξιδιώτες που αναγκάζονταν να πάρουν αγκαλιά τις βαλίτσες τους μέχρι τον σταθμό ή φεύγοντας από εκεί καθώς οι λακκούβες είναι αμέτρητες.

Από τη στιγμή μάλιστα που εγκαινιάστηκε πριν λίγες ημέρες το θεματικό πάρκο δίπλα από τον Σταθμό του ΟΣΕ η αντίθεση ήταν έντονη, καθώς από μέσα ήταν πραγματικό «στολίδι» ενώ ακριβώς απ’ έξω ήταν σε άθλια κατάσταση. Τώρα αν ολοκληρωθεί το έργο θα μιλάμε για ένα σημείο που θα αποτελεί διαφήμιση για την πόλη της Λάρισας.

Το έργο θα είναι του Δήμου Λαρισαίων, ενώ ο εργολάβος που το έχει αναλάβει έχει τελειώσει από τις παρεμβάσεις του στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, συνεχίζει με την Παλαιολόγου στον ΟΣΕ και θα πάρει σειρά η συνοικία του Αβέρωφ.

 

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass