Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2019 16:08

Μαθήματα μανιταρογνωσίας

Η Λέσχη Επιστημόνων Μελέτης και Προστασίας της Μυκητοχλωρίδας και του Δάσους ν. Λάρισας "AMANITA CAESARIA" εν όψει της φθινοπωρινής καρποφορίας, εκπαιδεύει ενδιαφερόμενους με οικολογική συνείδηση με τα εξής μαθήματα:

-Πιστοποίηση μανιταριών με βάση τα μακροσκοπικά χαρακτηριστικά τους, τη συμβίωσή τους με φυτικούς οργανισμούς και γενικότερα με τον βιότοπο.

- Πιστοποίηση μανιταριών με τη βοήθεια χημικών αντιδραστηρίων.

- Πιστοποίηση μανιταριών με μικροσκοπική εξέταση ιστών με μεγέθυνση 1200. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει την εξαγωγή χρωμάτων από τους μεγαλομύκητες, τη γενικότερη φαρμακευτική τους δράση και τη γευσιγνωσία τους. Επικοινωνία: 2410-252.079, 6986-535.273.

* * *

Εκδήλωση της Α.Ε.ΝΟ.Λ στα Φάρσαλα

Η αναπτυξιακή εταιρεία νομού Λάρισας Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε., στο πλαίσιο δημοσιοποίησης της πρώτης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα στο τοπικό πρόγραμμα LEADER/CLLD, διοργανώνει με τον Δήμο Φαρσάλων ενημερωτική εκδήλωση σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου και ώρα 12:00 μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φαρσάλων (Πατρόκλου 3), στα Φάρσαλα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, οι διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων στήριξης, οι διαδικασίες υλοποίησης των έργων και οι υποχρεώσεις των δικαιούχων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

* * *

Διαγωνισμός ψαρέματος στη Λογγά

Διαγωνισμό ψαρέματος στη λίμνη Λογγά Καλαμπάκας, διοργανώνει ο τοπικός Μορφωτικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος, την Κυριακή 28 Ιουλίου. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Τηλ. επικοινωνίας: Χρυσόστομος Χαρχαντής 6979537900, Δημήτριος Χαρχαντής 6970385904. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν δώρα.

* * *

Γενική Συνέλευση ψαράδων Κ. Ολύμπου

Στο καφενείο «Η Βεροιώτισσα» που βρίσκεται στο Καστρί Λουτρό θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων του δήμου Κάτω Ολύμπου, την Κυριακή 28 Ιουλίου (10.30 π.μ.) ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

* * *

Αντάμωμα Σκαμνιωτών

Ο Σύλλογος των Απανταχού Σκαμνιωτών καλεί όλους τους απανταχού Σκαμνιώτες και φίλους στο ετήσιο αντάμωμα 2019 που διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ, στην πλατεία του χωριού. Το πρόγραμμα θα έχει λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

* * *

Μαθήματα Οινολογίας

Ο Όμιλος Φίλων της Αμπέλου και του Οίνου ν. Λάρισας " Ο Διόνυσος" οργανώνει μαθήματα οινολογίας για αρχάριους (διάρκειας 2 μηνών), για επαγγελματίες (διάρκειας 4 μηνών) και για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ (Χημικούς, βιοχημικούς, βιολόγους, γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους κ.τ.λ.) (διάρκειας 10 μηνών). Τα μαθήματα αρχίζουν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Πληροφορίες στα τηλ.: 2410-252.079, 6986-535.273.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass