«Απέρχομαι με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι επιτέλεσα το χρέος μου με αυταπάρνηση»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Ε.Α. ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΒΑΣ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2019 16:15

Με αφορμή την αποστρατεία του ο μέχρι χθες Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος ε.α. Βασίλης Καραπιπέρης, σε ευχαριστήρια επιστολή του σημειώνει τα εξής:

«Φθάνοντας στο τέλος της υπηρεσιακής μου σταδιοδρομίας μετά από 35 συναπτά έτη ευδόκιμης υπηρεσίας στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους μου αστυνομικούς, τους εκπροσώπους φορέων και αρχών, καθώς και όλους τους πολίτες οι οποίοι στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί μου και συμπαραστάτες στο δύσκολο καθημερινό μας έργο.

Ένα έργο το οποίο κυρίαρχο στόχο έχει την εφαρμογή της νομιμότητας, την καταστολή της εγκληματικότητας και τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας των συνανθρώπων μας.

Επιτρέψτε μου με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας να μοιραστώ μαζί σας ηθικές παραινέσεις των προγόνων μας: «Δεί τον αγαθόν άνδρα παυόμενον την αρχής μη πλουσιώτερον, αλλά ηθικότερον γεγονέναι» (Βίας ο Πριηνεύς).

Δοξάζω τον Θεό και τον προστάτη μας Άγιο Αρτέμιο για την άνωθεν προστασία μου από διαφόρους κινδύνους, οι οποίοι ελλοχεύουν στην πορεία της υπηρεσιακής μας σταδιοδρομίας και ευχαριστώ την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκε σε κάθε στάδιο της ζωής μου. Πρωταρχικός στόχος μου ήταν πάντοτε η αρχή της ισονομίας με την εφαρμογή των νόμων του κράτους δικαίου στη χώρα μας.

Εύχομαι σε όλους τους αστυνομικούς υπαλλήλους να στέκονται όρθιοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους, μαχόμενοι καθημερινά το έγκλημα και την παρανομία κάθε είδους, θωρακίζοντας ποικιλότροπα τα μέλη της κοινωνίας που επιθυμούν την Ελληνική Αστυνομία και τους αστυνομικούς να βρίσκονται κοντά τους ως φύλακες και προστάτες.

Απέρχομαι, λοιπόν, από την ενεργή αστυνομική δράση με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι επιτέλεσα το χρέος μου με αυταπάρνηση και αυτοθυσία» καταλήγει ο κ. Καραπιπέρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass