Στις 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 4ου ΕΠΑΛ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2019 22:20

Το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 11 το πρωί σε πανηγυρική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

Την ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννης κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην προτελευταία συνεδρίαση με τη σημερινή σύνθεση, καθώς έχει προγραμματισθεί μία ακόμη συνεδρίαση προς τα τέλη του Αυγούστου.
Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καραλαριώτου, Χρ. Αγορίτσας κατέθεσε ερώτηση με αφορμή το θέμα της μετεγκατάστασης του 4ου ΕΠΑΛ στο κτίριο της παλιάς Ακαδημίας, όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Τμήμα Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο κ. Καλογιάννης, απαντώντας στην ερώτηση, επισήμανε την καθυστέρηση του αρμόδιου δημόσιου φορέα «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» για να υπογραμμίσει ωστόσο πως «σε ό,τι αφορά στον Δήμο Λαρισαίων έχει οριστεί ανάδοχος με τον οποίο θα συναντηθώ τις επόμενες ημέρες». Με αφορμή την ανακοίνωση της ορκωμοσίας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ρένα Καραλαριώτου ζήτησε διευκρινίσεις για την ημέρα των αρχαιρεσιών στις Κοινότητες, για να τονίσει ο κ. Καλογιάννης πως με βάση τα ισχύοντα, οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την 1η Σεπτεμβρίου μαζί με τη συγκρότηση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης εξετάσθηκαν και τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass