Παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2019 20:23

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας πραγματοποίησε χθες αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, αποτελούμενη από τους Βασίλη Ζωγράφο, Γιάννη Τσακνάκη και Χρήστο Μάρκου.


Όπως σημειώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ «η αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκε με τον εκτελούντα χρέη διοικητή του ΓΝΛ, διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Απόστολο Κομνό.
Αντικείμενο της διαμαρτυρίας ήταν η καθυστέρηση που υπάρχει στην αποκατάσταση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος, η οποία παραιτήθηκε προκειμένου να είναι υποψήφια βουλευτής Λάρισας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία επέστρεψε πλέον στην εργασία της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις εβδομάδες μετά τις εκλογές, η πρώην υποψήφια βουλευτής δεν έχει επανατοποθετηθεί στη θέση της Διευθύντριας, όπως ορίζει ο νόμος, αλλά επιπλέον με προκλητική της ανακοίνωση η ΔΑΚΕ του ΓΝΛ ζητάει ουσιαστικά την πολιτική της δίωξη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταγγέλλει τη ρεβανσιστική τακτική της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία και απαιτεί από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας την τήρηση της νομιμότητας, καθώς και την εργασιακή και μισθολογική αποκατάσταση της πρώην υποψήφιας βουλευτή του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass