Eκλεβε μπαταρίες από τρακτέρ για να πάρει τη δόση του

ΕΝΑΣ 40ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2019 16:23

Ότι έκλεβε μπαταρίες από ξένα τρακτέρ για να πάρει τη δόση του αλλά και τα ψώνια που χρειαζόταν για το σπίτι, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ισχυρίσθηκε χθες ενώπιον του Αυτόφωρου Δικαστηρίου Λάρισας ένας 40χρονος Ρομά.

Ο 40χρονος Λαρισαίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αγιάς προχθές στο Ελευθέριο έχοντας νωρίτερα κλέψει μια μπαταρία από γεωργικό ελκυστήρα στο Καστρί.

Στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα βρέθηκαν ωστόσο και άλλες τέσσερις μπαταρίες, που είχε κλέψει προχθές το πρωί από γεωργικούς ελκυστήρες σε χωριά των Δήμων Αγιάς και Κιλελέρ. Με τον 40χρονο να παραδέχεται τις πράξεις του ενώ στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στα χωριά απ’ όπου έκλεψε τις μπαταρίες οι οποίες αποδόθηκαν στους αγρότες.

Χθες το μεσημέρι που οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, ο 40χρονος Ρομά ισχυρίσθηκε πως έκλεβε τις μπαταρίες γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να προμηθευτεί τη δόση του αλλά και για να αγοράσει ψώνια για το σπίτι. Ο 40χρονος ζήτησε «χίλια συγγνώμη» από τους ιδιοκτήτες των γεωργικών ελκυστήρων, μεταμέλεια που μάλλον δεν έπεισε το Δικαστήριο που του επέβαλε ποινή φυλάκισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass