Κηδεύτηκε 60χρονος Ελασσονίτης μηχανικός

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2019 22:12

Συγκίνηση και θλίψη σκόρπισε στην επαρχία Ελασσόνας ο θάνατος 60χρονου Ελασσονίτη(με καταγωγή από την Κοκκινόγη Ελασσόνας), προχθές Σάββατο.

Πρόκειται για τον γνωστό μηχανικό και αντιπρόσωπο γεωργικών ελκυστήρων Γιώργο Χρ. Τσάτσο, ο οποίος το τελευταίο δίμηνο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και κατέληξε.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας, σοβαρός και υπεύθυνος ως επαγγελματίας, κοινωνικός, με πολλούς φίλους στον αγροτικό κόσμο της περιοχής και όχι μόνο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του εκπαιδευτικό Τεχνικής Εκπαίδευσης Σοφία Τενεκετζή – Τσάτσου, τα παιδιά του Χρήστο(αστυνομικό στα Χανιά της Κρήτης) με την οικογένειά του και Αλέξανδρο(μηχανολόγο – αντιπρόσωπο γεωργικών μηχανημάτων). Ευτύχησε να δει και δύο εγγόνια.

Στην Εξόδιο Ακολουθία, το απόγευμα του Σαββάτου, στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, όπου συλλειτούργησαν ο αρχιμανδρίτης π. Παΐσιος Μπίσμπας και οι ιερείς π. Χρήστος, π. Ευστάθιος, π. Χρήστος, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες εκατοντάδες άτομα απ’ όλη τη επαρχία Ελασσόνας, αυτοδιοικητικοί και επαγγελματίες βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Τσάτσο.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass