Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή δικτύου ύδρευσης στα Μεσάγγαλα

«ΕΡΓΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ» ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2019 22:12

Την αλλαγή δικτύου ύδρευσης στα Μεσάγγαλα θέτει ως άμεση προτεραιότητά του, με την ανάληψη των καθηκόντων του, στη θέση του δημάρχου Τεμπών, ο κ. Γιώργος Μανώλης.

Αυτό δήλωσε στο πλαίσιο της συνέλευσης που οργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων στην ταβέρνα «Φούντα», όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και παραθεριστές του οικισμού, καθώς και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω έλλειψης υποδομών.

Ο κ. Μανώλης, γνώστης των προβλημάτων των Μεσαγγάλων, καθώς στο παρελθόν συμμετείχε σε πολλές συναντήσεις των μελών του Εξωραϊστικού Συλλόγου, υποστήριξε αναλυτικότερα, ότι πρώτο έργο της νέας δημοτικής αρχής, που θα δρομολογήσει άμεσα για τον οικισμό, είναι η αντικατάσταση του ακατάλληλου δικτύου ύδρευσης, το οποίο είναι κατασκευασμένο με σωλήνες αμιάντου, καθότι όπως σημείωσε «προέχει η ασφάλεια των πολιτών».

Ικανοποιημένος από τη δήλωση του δημάρχου εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Γελαδάρης, ο οποίος ανάφερε πως: «Είναι ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου εδώ και πολλές δεκαετίες, που περιμένουμε να πραγματοποιηθεί. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που επιτέλους θα γίνει ένα βήμα προς τη λύση αυτού του σημαντικού προβλήματος».

Ο κ. Γελαδάρης, στο πλαίσιο της συνέλευσης αναφέρθηκε στα προβλήματα των Μεσαγγάλων, όπως στις ελλείψεις υποδομών, στην ανάγκη συντήρησης του δημοτικού φωτισμού και στην αντικατάσταση λαμπτήρων του σε πολλά σημεία του (όπου κυριαρχεί το σκοτάδι κατά τις βραδινές ώρες), στην ανακατασκευή του παραλιακού δρόμου, στην ανάγκη δημιουργίας προσβάσεων για άτομα με ειδικές ανάγκες, στη συντήρηση δρόμων, στον καθαρισμό των κενών οικοπέδων, στην αποκομιδή των σκουπιδιών κ.α.

Αντίστοιχα, ο κ. Μανώλης, δήλωσε πως ιδιαίτερο βάρος θα δώσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας στον οικισμό, στις συντηρήσεις των δρόμων του, με προτεραιότητα σε αυτούς όπου υπάρχουν επιχειρήσεις και όπου κατοικούν άτομα με αναπηρία, στη λύση του οικιστικού προβλήματος, στη συντήρηση και στην αναβάθμιση της λειτουργίας του αγροτικού ιατρείου Μεσαγγάλων σε συνεργασία με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ.

Στη συνέλευση των μελών του Εξωραϊστικού Συλλόγου, παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικολάου Γιώργος, Ζαρδούκας Κώστας, Βλάχος Θανάσης, Μαϊμάρης Δημήτρης και Αχιλλέας Διψάνας, καθώς και ο τοπικός σύμβουλος Πυργετού Σωτηρίου Λάμπρος.

Να σημειωθεί ότι κατά την έναρξή της, ο πρόεδρος κ. Γελαδάρης, ανάγνωσε μήνυμα στήριξης στον Σύλλογο, που απέστειλε ο πρώην δήμαρχος Κάτω Ολύμπου κ. Νίκος Βαλσαμόπουλος.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα