Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Συνεργασία επ’ ωφελεία των πολιτών με την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας»

ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2019 15:45

Εθιμοτυπικού χαρακτήρα επισκέψεις πραγματοποιεί η νέα ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή και την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της.

Στο πλαίσιο αυτό ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Αστ. Μαντζιώκας και ο νέος αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Χρ. Σιμούλης συνοδευόμενοι από τον αστυνομικό διευθυντή, Αγ. Χαρακόπουλο αρχικά επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό και στη συνέχεια τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.

Ο κ. Αγοραστός συνεχάρη τον κ. Μαντζιώκα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, διαβεβαιώνοντας πως η αγαστή και αποδοτική συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστεί προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών της περιοχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα κοινής συνεργασίας στην κατεύθυνση της ασφάλειας του πολίτη, αλλά και θέματα Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του στόχου της Τροχαίας, που πραγματοποιήθηκε μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και στην προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες της Αστυνομίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι «με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουμε μια άριστη συνεργασία και επιδιώκουμε να συνεχιστεί, καθώς η συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Από την άλλη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας έχουμε φροντίσει τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον ως Περιφέρεια Θεσσαλίας να παρέχουμε χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων και του εξοπλισμού τους. Στεκόμαστε αρωγοί στο έργο που επιτελούν, προκειμένου οι συμπολίτες μας να διαπνέονται από το αίσθημα της ασφάλειας. Ως ευνομούμενο κράτος οφείλουμε να είμαστε αυστηροί με τα αίτια της εγκληματικότητας».

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο κ. Καλογιάννης ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα ηγεσία της Αστυνομίας και επανέλαβε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για συνεργασία επ’ ωφελεία των πολιτών με την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας. Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Καλογιάννης προσέφερε στον κ. Μαντζιώκα ως αναμνηστικό δώρο τον τόμο «Η μνήμη της Πόλης» που εξέδωσε πρόσφατα ο Δήμος Λαρισαίων.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα