«Η Μεγαλόχαρη να δίνει δύναμη στην πατρίδα μας»

ΚΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2019 16:32

«Η Κοίμηση της Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Εκκλησίας και του Γένους μας. Όλες και όλοι μαζί, από κάθε γωνιά της γης, από τους καθεδρικούς ιερούς ναούς έως τα πιο απόμακρα ξωκλήσια, υμνούμε και δοξολογούμε τη Μητέρα του Θεού, την Κυρία των Αγγέλων, την Προστάτιδά μας, την Παναγία μας».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο αν. γεν. γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την έξοδό του από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Λιβάδι, όπου συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία, προσθέτοντας:

«Δυστυχώς, η μεγάλη αυτή γιορτή βρίσκει την Πατρίδα μας αντιμέτωπη με την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή της Εύβοιας και τις πυρκαγιές να έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι. Ευτυχώς, το Κράτος προστάτευσε αποτελεσματικά τους πολίτες και δεν υπήρξε καμία απώλεια χάρη στο ηρωικό έργο των πυροσβεστών και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και συντονισμό της κυβέρνησης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους και θα ήθελα, ειδικότερα, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των πύρινων μετώπων.

Σε κάθε περίπτωση, η προστασία του περιβάλλοντος είναι εθνική υπόθεση, γι’ αυτό και οφείλουμε, όλες και όλοι μαζί, να είμαστε σε επαγρύπνηση και να λαμβάνουμε, σε συνεργασία με τις αρχές, τα απαραίτητα μέτρα για τη διάσωση του φυσικού πλούτου της χώρας, με γνώμονα την ποιότητα της ζωής των παιδιών μας και την επιβίωση των επόμενων γενεών.

Εύχομαι, από βάθους καρδιάς, η Μεγαλόχαρη να δίνει δύναμη, κουράγιο και να προστατεύει κάθε οικογένεια και κάθε σπιτικό! Χρόνια πολλά!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass